![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu stiu cati dintre voi ati incercat sa purtati discutii cu femei gravide sa le convingeti sa NU avorteze. Eu am facut asta.. o prietena activista antiavort imi cerea din cand in cand ajutorul (mie si altora). Am un gust amar si multa durerere si neputinta: dupa luni intregi nu am convins decat o tanara sa nu avorteze (si nici nu cred ca este meritul meu: sarcina era avansata, probabil ca medicii au refuzat). Deci VINA ESTE SI A NOASTRA! Ce rost are sa cautam in stanga si in dreapta? Ca statul? Sa sotul a impins-o? Ca educatia? etc. Si daca eu ma simt vinovata pt ca nu sunt in stare sa fac nimic.... de ce sa o disculp pe mama? Nu pot! Am vorbit si cu femei care au avortat si-mi spuneau: cine esti tu sa ne juceci pe noi? Stii ce este in sufletul nostru? Stii cat am suferit si cat de rau mi-a parut? Etc.. Sincer: nu vad regretul! Un om care regreta o crima.. ei bine, cred ca nici un rau nu i se pare destul de rau pentru asa o fapta. Nu cred ca un om care regreta un avort cauta laude, respect si intelegere.. Parerea mea. aaa, imi amintesc ca o astfel de femeie care "regreta" a aflat ca sunt gravida (eram..) si stia ca am niste probleme medicale (care s-au agravat in timpul sarcinii.. am ajuns la operatie, era de asteptat) si atat m-a intrebat:"Ce faci?" (in sensul cum impaci sarcina cu problemele tale?).. Am vazut negru in fata ochilor.. si acum ma enervez cand imi amintesc.. cu gandul ea mi-a trimis copilul la avort! Copilul meu! Ai ei nu au fost suficienti? Unde este regretul? (O atitudine sanatoasa ar fi fost sa ma incurajeze sa-mi accept/infrunt problemele!) |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Canon de pocainta pentru cel cazut in desfranare | costa1988sv | Intrebari utilizatori | 9 | 21.12.2012 19:35:48 |
| Avortul in BC | camy_d | Biserica Romano-Catolica | 108 | 04.07.2012 06:57:38 |
| Avortul selectiv | Mihnea Dragomir | Stiri, actualitati, anunturi | 22 | 05.06.2012 00:54:52 |
| AVORTUL | roxanica | Generalitati | 170 | 17.02.2008 00:00:39 |
| AVORTUL! | Tudor | Generalitati | 526 | 08.09.2007 15:16:46 |
|
|