Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.02.2010, 22:47:33
laurschepsis laurschepsis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit Mai, mai...

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Gindesti imatur in acest caz. Tu compari ceea ce a pictat A Boca facind o paralela cu Ravenna si Athos?
Ma faci sa rid! :))))
Un preot nu are voie sa fie rebel si sa picteze de capul lui iesind din parametri impusi de Sf Parinti prin Erminie
Ce inseamna oare pentru un bun crestin faptul ca A BOCA S-A ABTINUT sa nu se ia la cearta cu BOR?
Un bun crestin NU SE ABTINE( fierbind in suc propriu) ci ASCULTA!
Asa ca sa ne abtinem sa le invirtim noi cum vrem pentru ca stim cica mai bine sa le intoarcem din condei..vezi si Laurentiuschepsis
Doamne-ajuta!

Nu stiu frate cum faci, dar ai un talent aparte de a suci lucrurile. Unde si cine a scris ca Sf Arsenie Boca "s-a abtinut"? Pe acest thread singura persoana care a afirmat asa ceva esti chiar fratia ta. Si atunci, daca argumentatia e falsa, concluzia cum poate fi?

Depasind acest comentariu, frate draga, nu te supara pe mine si ma iarta ca te-am contrazis uneori mai mult decat vehement. Sa stii ca, intr-un fel care nu se potriveste cu tonul celor spuse, te simt altfel decat interventiile fratiei voastre va creioneaza. Poate ca de aceea, de fiecare data cand v-am contrazis ceva mai insistent decat imi sta in fire a o face, imi pare tare rau. Sunt sigur ca daca ati fi avut ocazia sa aflati ceva mai multe despre acest mare barbat roman, azi nu ne-am situa pe pozitii diametral opuse. Poate ca atunci cand veti veni in tara, un drum la Prislop v-ar lamuri multe.

Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..."

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
ma poate ajuta cineva sa cumpar o rasa("vesmant"pt. Protopsalti)? inclusiveu Generalitati 9 02.07.2012 15:08:55
Ceva frumos..."invata" ioana30 Generalitati 1 29.11.2010 17:23:12
Cum pot "aduce" pe cineva drag la credinta? lourdes19 Generalitati 2 19.10.2010 12:06:29
"imoralitatea" lui Dumnezeu din Biblie? Nu exista asa ceva! flying Despre Sfanta Scriptura 203 18.05.2010 20:31:10