Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.02.2010, 12:51:19
windorin's Avatar
windorin windorin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jane Says Vezi mesajul
Mai Sophia, ti-a cerut tie cineva sa traiesti alb? :) Si daca nu, si daca nici nu stii ce e in sufletul alora care traiesc asa... ce ti-e sa iti bati capul cu asta si sa spui ca altii isi murdaresc astfel casatoria?
Da, asta cam asa este.
Pana acum, eu nu am intalnit vreun parinte care sa indrume spre "casatorie alba".
Am auzit insa despre unii care recomanda asta, in mare parte monahi. Sincer, ma cam indoiesc bine de duhovnicia lor.

Daca Dumnezeu este iubire, El nu are cum sa ingradeasca iubirea... ba mai mult, El poate doar sa o sporeasca, sa o incurajeze si sa o intareasca, si inca sa o intareasca vesnic. Doar diavolul poate arunca cu noroi in iubire, doar diavolul poate sa loveasca adevarata iubire si sa ii puna piedici. Este nevoie insa a vedea daca iubim corect sau nu, daca stim sa iubim cu adevarat !

Cat despre cei care se simt "ingraditi", acolo apare o serie de intrebari:
De ce se simt ingraditi?
Ce isi doresc si nu au?
Ce vor sa faca si nu pot?
Oare chiar este iubire aceea care se simte "ingradita"?

Last edited by windorin; 08.02.2010 at 12:55:53.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Tradarea tarii este atunci cand o impovarezi cu datorii hydro314 Generalitati 10 13.06.2013 10:26:28
Care este menirea omului pe pamant? sophia Din Vechiul Testament 29 22.11.2009 10:17:57
Este iubirea lui Dumnezeu nemarginita ? mq Generalitati 93 12.10.2007 14:29:44
Care este misiunea oamenilor pe pamant? Andreea_Oana Generalitati 14 27.06.2007 14:01:51