Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Alte Religii

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.02.2010, 16:22:14
lacrimi's Avatar
lacrimi lacrimi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.02.2009
Locație: LONDON
Religia: Ortodox
Implicit

[quote=sisu;208770
Vorbiti cu atita usurinta de sectanti !Multi dintre ei fac multe sacrificii iar altii trec prin situatii dificile sau penibile.Pt. ce? Ca sa faca ceea ce voi nu faceti, sa vorbeasca despre Dumnezeu si despre iubirea Sa pentru noi si drumul de urmat.
Eu sint in somaj de un an de zile si n-a venit nici-un martor sa-mi dea servici. S-au oferit citiva sa ma ajute dar n-au reusit.
Si de ce sa nu participam la acest forum?Ca sa va desfatati voi (unii !) in calomnii si minciuni?Ca sa nu spunem care este adevarul ?[/QUOTE]

Personal, cred ca accesul pe forum este pentru toata lumea. Daca cineva crede ca s-ar putea rataci, discutand cu cei din alte confesiuni, inseamna ca nu isi cunoaste religia, Biserica si pe Dumnezeu. Eu cred ca Dumnezeu iti permite sa te ratacesti atunci cand ii ceri minuni, semne, s.a. de care nu esti demn, dar totusi consideri ca ti se cuvin. Si uite asa intervine diavolul care iti pune in minte un gram de indoiala... Si de aici e treaba sectantilor sa-ti arate fiecare "adevarul" lor.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Iehova e numele din Biblie cocacoc Generalitati 22 26.04.2014 09:50:06
Un nor de martori Mihnea Dragomir Dogmatica 2 29.12.2011 17:19:04
Edward Maya,singurul roman care a castigat un premiu Billboard Daniel_7 Generalitati 17 20.06.2011 20:10:18
Martorii lui Iehova si religia lor assiris Generalitati 25 10.03.2011 21:09:21
Si-a castigat in instanta dreptul de a muri ! cristiboss56 Eutanasia 25 02.03.2011 14:12:43