Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Din Noul Testament

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.01.2010, 13:46:43
gavriil gavriil is offline
Banned

Data înregistrării: 04.11.2005
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru gavriil
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iustin10 Vezi mesajul
Judecata este o sentinta.
Judecata lumii acesteia a si avut loc.Iar sentinta a fost clara "Sa fie rastignit!"
Regretele omului sunt relative la aceea judecata,El isi poate "omori trupul cel vechi " si poate invia in Hristos.Rastignirea a venit probabil la mijlocul veacurilor,ca omenirea sa aiba timp sa regrete.
Judecata finala (particulara si universala ) este o sentinta .Caci atunci acuzatorul omului,va fii nu numai Dumnezeu,ci si constiinta sa. Odata ce ,vazand imensa mila a lui Dumnezeu,aratata prin rastignirea Fiului Sau,eu nu am fost in stare toata viata sa profit de aceasta clementa a Sa,eu singur ma voi condamna.Nimic nu se compara cu regretul simtit atunci :"Orice genunchi" (si al celor mai mandri) "se va pleca inaintea Mea,si orice limba imi va aduce slava "
Judecata nu arata lipsa de dragoste a lui Dumnezeu ,ci refuzul dragostei Lui de catre noi.
Frumos spus.
E posibil ca cineva la aceasta judecata sa ceara ertare si sa fie ertat?
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce reprezinta pentru noi acest forum? Annyta Generalitati 47 11.02.2014 12:40:53
ce reprezinta aceste obiecte myself00 Generalitati 26 29.07.2012 11:09:24
legionarii mai reprezinta ceva? iulyaan Generalitati 3 15.08.2010 01:57:06
melodia care ne reprezinta cel mai bine achimovjan Generalitati 272 24.06.2010 12:50:21
Cele 7 Biserici.ce reprezinta ele? tigerAvalo9 Despre Sfanta Scriptura 2 13.11.2008 23:09:57