![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca nu stiai acest lucru, atunci data viitoare cand mergi la Liturghie fii atent la ce spune preotul la ectenii si ai sa te convingi. Daca tie nu ti se pare suficienta Sf Liturghie si doresti ca Biserica sa faca si "slujbe speciale", cred ca e bine sa reflectezi in sinea ta de unde iti poate veni o asemenea ispitire. Citat:
Apoi poate ca ar fi bine sa reflectezi daca e bine sa tentezi oamenii (spre initiativa ta), folosindu-te de pomelnice si de unde ar putea veni o asemenea ispita (de a "tenta", in scopul initiativei tale personale). Poate ce te-ai exprimat gresit si nu asta era intentia ta, poate ca a fost un gand trecator care a ramas scris din greseala, nu conteaza, e bine totusi sa reflectezi. Sa stii ca nu te critic (ca nu asta e scopul), ci doar te indemn sa reflectezi. Nu mie trebuie sa imi raspunzi la aceste intrebari (care sper sa le intelegi nu ca pe o critica ci ca pe un indemn la reflexie), ci tie insuti. Cred ca tuturor ne vine din cand in cand cate o idee aparent buna, aparent manata de cele mai bune intentii si pt scopuri aparent nobile, dar ca sa nu cadem prada ispitelor, cred ca cel mai bine este sa reflectam intai fiecare aspect si sa le discutam cu duhovnicul in toate aspectele inainte de a da curs prea multului entuziasm.
Ca sub stapanirea Ta totdeauna fiind paziti, Tie slava sa inaltam, Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor Amin. Last edited by adam000; 23.01.2010 at 13:29:12. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Salvati Copenhaga! | andreicozia | Generalitati | 7 | 03.01.2010 04:45:16 |
salvati o viata | andreicosminus | Umanitare | 0 | 30.12.2009 17:57:32 |
SOS!Salvati viata unui copil nou-nascut! | heaven | Umanitare | 8 | 10.09.2009 21:13:19 |
Salvati Iconostasul de la Cotroceni | simona76 | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 26.03.2009 09:56:37 |
salvati un suflet | bm | Generalitati | 18 | 02.09.2007 15:10:53 |
|