Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Resurse ortodoxe on-line

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.01.2010, 20:01:47
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Antoni0 Vezi mesajul
Boacana? Danion zice Adevarul, si tie nu'ti convine. Danion a avut curajul sa darame aceasta "bariera" a calendarului si hopa toti au sarit pe el... "stilistu", "calendaristu'", s.a.m.d.
A daramant? Ce a daramant?Nu a ramas cei pe vechi tot pe vechi si cei pe nou ca pana acum?

Citat:
Cum sa aiba mai putina importanta schimbarea calendarului? Tu vezi ce bazaconii afirmi...

Prin aceasta inovatie anatemizata au dezbinat Ortodoxia in doua si pentru tine "are putina importanta"!

Citeste enciclica eretica din 1920, citeste viata lui Meletie Metaxis, citeste despre rezistenta aghioritilor si a valamitilor din Finlanda, despre persecutiile din Grecia si Romania.

Dar asta e "nimic"...

Citeste ce a zis ucenicul Sfantul Ioan Iacob Hozevitul, Parintele Ioanichie Paraiala despre macelul de la Cucova.

Ce vina au avut acei oameni care s'au opus "sinodului" talharesc din 1923 de la C-nopol? Ce vina au avut acei oameni care s'au opus inovatiilor si au pastrat Sfanta Traditie, si pentru asta au fost schingiuti, torturati si omorati?

Daca afirmam ca ORTODOXIA ESTE ADEVARUL, sa marturisim Adevarul pana la capat... fara cenzura si minciuni!
Eu nu cred ca este o dogama a calendarului.

Si majoritatea ortodocsilor au trecut fara probleme peste chestiunea asta, daca unii au simtit ca trebuie sa marcheze cu sange punctul lor de vedere, cred ca e problema lor..
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Raspunsul lui Danion Vasile la acuzatiile de "propaganda stilista" BogdanF2 Generalitati 45 25.06.2015 13:51:02
blog part 2 padrevicentiu Generalitati 5 14.06.2010 23:15:49