Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.01.2010, 20:31:48
mada2010 mada2010 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 16.01.2010
Smile

Eu am intre 25 - 30 ani si m-am recunoscut in acest context, cand iti doresti sa ai un copil fara sa vrei sa stii ceva despre tatal lui, vrei doar ca acel copil sa apara si atat, dar aceasta este defapt o ocolire a unei probleme, o musamalizare a ei.

Dumnezeu are grija de viata fiecaruia dintre noi si ne trimite fiecaruia un context in viata cand trebuie sa luptam pentru ca mai apoi sa putem spori in viata duhovniceasca, adica sa ne fie bine.

Bineinteles este vorba despre o lupta crestina, cu rugaciune, post si duhovnic care sa te invete cum sa procedezi in orice situatie din viata.

Cred ca ma regasesc foarte bine in descrierea 'femei care au pierdut orice incredere in barbati', doare foarte tare, dar stiu ca nu pot sa urmez alt drum decat cel pe care sunt acum, drum pe care-l urmez atat cat imi permite firea mea omeneasca si pacatoasa.

Ideea este ca trebuie sa te rogi in viata, nu poti astepta dezgustata fara sa faci nimic si pe urma sa dai vina pe cei din jurul tau.

Am ascultat sfatul duhovnicului meu si in loc sa-l urasc pe un tip care traieste cu cineva si totusi imi face mie avansuri, m-am rugat pentru el. Intre noi este vorba si despre o divergenta de opinii in privinta relatiilor sexuale inainte de casatorie.

In urma rugaciunilor mele pot sa spun ca au fost 'coincidente' pe care numai Dumnezeu le poate aranja in viata unui om care traieste in pacat ca sa ii demonstreze ca ceea ce face nu este bine. Nu stiu cum se va termina acest capitol din viata mea, poate ca maine o sa mor, dar stiu ca fara Dumnezeu nu putem face nimic.

Nu este o solutie calea usoara, gen relatii sexuale inainte de casatorie sau copii fara soti.

Fetele care se simt complexate de fizicul lor ar trebui sa stie ca frumusetea vine din interior.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce ati face daca ati afla mai aveti putin de trait ory Stiri, actualitati, anunturi 63 17.02.2011 21:40:47
ati trait astfel de stari? raisa2006 Pocainta 32 23.11.2010 19:13:33
Ce ziceti de asta? kiralina Generalitati 121 06.06.2010 22:29:47
Daca ar fi trait... silverstar Generalitati 32 10.03.2009 00:15:08
Cat credeti ca mai are biserica de trait? ColdFusion Preotul 41 16.03.2007 01:49:50