Doamne ajuta
Multumim din suflet doamnei sau domnului anonim datorita dumneavoastra am putut plati chiria si am luat de mancare am pus si voi pune in continuare acatist pentru raposatul bunic al dumneavoastra Dumnezeu si Maica Domnului sal ierte si sal ea dea drapta Tatalui iar pe dumneavoastra si familia dumneavoastra sa va ajute si sa va dea tot ce va doriti caci neati ajutat foarte mult si nu ne putem gasi cuvinte de multumire in fata tuturor ,Dumnezeu sa ne ajute sa iesim din aceasta incurcatura care suntem ,cu ajutorul unor oameni cu suflet mare am reusit sa ne platim chiria caci cu serviciul nu sa pututrezolva nimic mai merg cu ziua sa fac banuti de mancare cand gasesc ,ne este foarte greu si va imploram din suflet daca aveti posibilitati sa ne ajutati caci numai cu ajutorul oamenilor cu suflet mare putem depasi aceasta situatie ,sotia mea sa apucat de impletit si crosetat eventual sa le vindem pentru a le gurii ,nu intru des pe forul deoarece nu mai am internet dar care doriti sa ne ajutati cu orice puteti trimite la adresa care a postato Doamna Gabriela care ne cunoaste foarte bine ,va doresc din suflet multa sanatate in primil rand caci este cel mai important caci Dumnezeu ne ajuta prin credinta care o avem ,Doamne ajuta .
|