Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.01.2010, 13:24:16
kristta13 kristta13 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 30.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiqu Vezi mesajul
eu l-am descoperit pe Sf. Anton de Padova acum mai bine de 9 ani si de fiecare data, repet, DE FIECARE DATA m-a ajutat. Postul se tine 9 marti consecutive, in fiecare marti se rosteste cate o rugaciune si se tine post normal. Este foarte bine ca in acele zile sa se dea pomana saracilor. Sf Anton de Padova este sfantul minunilor si daca tii postul dorinta iti va fi implinita. Eu am cele 9 rugaciuni si pot sa ti le trimit daca imi dai o adresa ti le voi trimite prin posta cu scrisoare recomandata. Chiar daca Sf Anton este un sfant catolic el ajuta pe toti cei care se roaga lui.
Si acum faptele: Prima data am tinut postul Sf Anton in 2000 pentru a trece cu bine lucrarea de licenta dar nu am avut destula credinta si am cumparat un set de subiecte de examen de la niste colegi...am luat licenta EXACT CU MEDIA PENTRU CARE MA RUGASEM dar timp de 5 ani nu am reusit sa lucrez in domeniul in care aveam diploma.
In 2005 am tinut postul si intr-o zi de post in care nu mancasem aproape nimic am dat examenul sportiv si am luat 10 pe linie desi organismul meu nu avea fizic din ce sa ia energie...
Am dat rugaciunile primite si altor cunoscuti de-ai mei care mi-au confirmat cele traite de mine.
Tinem legatura.
La multi ani!

Uitasem sa-ti spun ca in septembrie am fost in Italia(ptr a vizita Venetia)..am trecut si prin Padova ptr a vizita Basilica Sf. Anton,spere rusinea mea nu stiam cine e acest Sfant...am aflat recent!Am luat de acolo un fel de carticica pe care scrie Messenger of Saint Anthony...am o adresa unde te poti inscrie daca doresti ptr a fi membru...intra pe www.carosantantonio.it..aici te poti inregistra sau trimite online o rugaciune pe care ti-o vor citi calugarii la moastele Sfantulu Anton.
si o adresa de email:dearsaintanthony@santantonio.org

Numai bine!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? Florin-Ionut Din Noul Testament 279 11.07.2014 17:23:24
Biserica Ortodoxa si Sf Anton de Padova Victoria2005 Despre Biserica Ortodoxa in general 185 23.01.2012 14:07:23
Compozitorul Anton Șuteu a plecat la Domnul cristiboss56 Generalitati 8 19.09.2010 16:23:30
Este nevoie de intermediari intre noi si Hristos sau este suficienta credinta in El? maria-luisa Generalitati 41 05.01.2010 21:35:11
Postul Sfântului Anton mycateo Generalitati 2 06.06.2008 00:51:40