Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.12.2009, 20:33:24
coralina's Avatar
coralina coralina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Simona-Marilena Vezi mesajul
Doar 3 luni. L-am pus sa tina post astazi, apropo. El a avut relatii cu multe fete si a suferit ptr ca acestea stateau cu el numai ptr a ajunge in patul lui...si s-a cam saturat si a spus ca sunt prima din atatea pe care o iubeste ptr ca nu i-a cerut asta, ptr ca merg la biserica, ptr ca sunt visatoare si multe.....si ca vrea doar sa imi arate ca ma iubeste...si ca o face ptr ca ma iubeste. :| cam aiurea, dar, na.
Draga Simona-Marilena, exista doar un singur cuvant care poate eticheta cum se cuvine asa-zisa motivatie a prietenului tau de-a-ti cere sa faci dragoste cu el: "vrajeala"!
Ai fi surprinsa la cate tertipuri recurg barbatii pentru a se culca cu femeile de care se simt atrasi, de la cele mai "lumesti" la cele mai fanteziste. Pe a lui eu as incadra-o la categoria "filosofica"...
Adica el a suferit precum un caine c-a fost folosit pe post de obiect sexual si apoi abandonat fara mila iar acum, ca sa vezi, i-a trecut suferita si este gata iar de actiune??!
Ia sa-i spui ca tu ai invatat din experienta lui si ca vrei sa eviti o asemenea situatie care, uitandu-te la cat de mult a suferit el (??!!??), e traumatizanta pe de-a dreptul. Asa ca, in spiritul unui respect reciproc, din moment ce te iubeste (dupa 3 luni) asaaa de mult, ai hotarat sa-ti pastrezi fecioria (care, de altfel, nu constituie un obstacol in calea apropierii sufletesti dintre voi)! Unui om ii poti arata ca-l iubesti si ineimpingandu-l intr-un colt in care sa se simta incoltit a lua o decizie pripita!
Cu alte cuvinte, bate-l cu propriile-i arme! Rezoneaza cu "suferinta" lui (chiar au ajuns barbatii sa se tanguie ca sunt folositi sexual de catre femei??! - scuze domnilor de pe forum pentru generalizare), consoleaza-l verbal, asigura-l ca tu, dimpotriva, nu vei atenta la inocenta sa si-asa abuzata in nenumarate randuri de femei fara pic de moralitate si, ca atare, vei amana cat mai mult cu putinta apropierea trupeasca.

Eu iti tin pumnii, fii tare, fii isteata, intelege ce se ascunde cu adevarat in spatele cuvintelor lui si nu face compromisuri in defavoarea lui Dumnezeu.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Barbatul/femeia inainte si dupa casatorie caty_deea Nunta 76 21.01.2013 11:57:04
Consecintele abuzurilor sexuale AGabriela Generalitati 16 24.01.2012 12:24:00
Ceva legat de sex (mai ales inainte de casatorie) StefanS Generalitati 65 23.02.2010 11:31:30
Relatiile sexuale inainte de casatorie PISICUTA35 Generalitati 186 03.03.2009 11:46:18
sex inainte de casatorie dumitrucelmare2000 Generalitati 87 09.05.2007 11:38:59