post/ copii
Buna seara si bine v-am gasit pe toti !
Am nevoie de un raspuns pe care sunt hotarata sa-l cer duhovnicului meu, dar pana ajung la dumnealui as vrea sa va intreb pe voi ce parere aveti, poate din experienta voastra de viata sau a celor cunoscuti ma veti putea ajuta!
Sunt casatorita de 7 ani si pot spune ca Dumnezeu mi-a dat un sot minunat , iar problemele pe care le-am avut de-a lungul anilor (greutati materiale) ne-au unit din ce in ce mai mult si am razbit impreuna si cu ajutorul bunului Dumnezeu, bineinteles si ne-am dat seama ca banii nu vor fi niciodata suficienti si pana vom ajunge sa realizam tot ce ne-am dorit vom imbatrani...( eu am 27 ani , sotul 31)...asa ca am hotarat ca ar fi momentul pentru un copil in viata noastra ( cum spune sotul ca acolo unde manaca 2 guri ce mai e una)...problema e ca inca nu s-a intamplat minunea , desi incercam de cateva luni si am devenit foarte nerabdatoare...
Asa ca problema mea este daca in post este voie sau nu sa concepem copii....m-am interesat in stanga in dreapta, am inteles ca nu scrie nimic in biblie legat de acest subiect si ma gandeam ca poate ati intalnit cazuri de genul acesta si ma puteti ajuta cu un sfat....Imi doresc foarte mult un copil, cat mai repede si ma rog zi de zi Maicutei Domnului pentru asta !
Va multumesc pentru timpul acordat!
Cu drag, Ionela
|