Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.11.2009, 22:21:32
Dunnamite
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Gavrilia Vezi mesajul
Am avut pana acum cativa prieteni, insa doar ultimul dintre acestia a stiut adevarul despre sanatatea mea. A fost si cel care m-a iubit asa cum sunt, insa pe care, din pacate, eu nu am reusit sa il iubesc, desi m-am straduit (!) si mi-am tot repetat ca ar trebui sa fac asta, macar pentru simplul fapt ca ma accepta.

de ce nu te-ai rugata la Maica Domnului sa te ajute sa-l vezi pe acel barbat, care te-a iubit cu adevarat, cu alti ochii! de ce nu te-ai rugata la Maica Domnului sa-ti deschida inima catre el? probabil d-aia nu mai gasesti pe nimeni, pt. ca acela ti-e sortit! "si mi-am tot repetat ca ar trebui sa fac asta, macar pentru simplul fapt ca ma accepta." acceptarea lui era din iubire, numai ca tu, cred yo, te-ai crezut mai buna decat el!
sper sa-ti gasesti calea si liniste!
acum vreau sa-ti ras. la intrebarea ta! da! spune-le despre situatia ta, pt. ca daca nu-l mai vezi la a2a intalnire, n-o sa-ti raneasca inima! da' daca ii spui mai tarziu, si la mijloc sunt sentimente si el se cara din viata ta din cauza asta atunci inima ta o sa sufere...
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Vreau o familie anonim30 Intrebari utilizatori 57 27.03.2014 10:00:27
Familie vs Cariera Mihailescu-Marin Daniel Generalitati 19 25.11.2013 18:52:31
Căsătorie sau celibat VladCat Nunta 4 04.11.2012 19:39:40
In familie cred_cu_adevarat Generalitati 6 21.11.2011 09:52:25
Familie sau Celibat colaps Generalitati 19 14.05.2010 17:33:59