![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Daca aveti informatii despre aceasta Asociatie , va rog foarte mult sa-mi scrieti. Este vorba despre asociataia care organizeaza simpozioane in tara numite "Saptamana Ingerilor' Fiica a mea a primit un pliant de la scoala si urmeaza sa mergem asta seara in cazul in care confirma vreunul din voi ca sunt ortodocsi.
este vorba despre, vezi link : http://angelinspir.ro/saptamana-inge...r-la-iasi.html Va multumesc
Eu coboram mahnit din constiinta mea, Iar El urca surazator spre ea... Si ne-am oprit la jumatatea scarii, Incrucisandu-ne in clipa-ntampinarii Sagetile perechilor de ochi ,ca de-obicei, Ah ! Ochii Lui cum semanau cu ochii mei! Pe scara sufletului meu , M-am intalnit din nou cu Dumnezeu- El cobora solemn din constiinta mea, Iar eu urcam surazator spre ea."(Minulescu) |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Alcohol mouthwash si asociatia cu cancerul oral | speranta1970 | Generalitati | 14 | 25.05.2021 10:02:02 |
Asociatia platitorilor de impozit | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 23.09.2012 00:53:52 |
2% catre Asociatia "Prietenul sarmanilor- Sfantul Ioan Maximovici" | georgeval | Generalitati | 0 | 22.03.2010 12:49:51 |
Pareri despre ASCOR(Asociatia Studentilor Crestin Ortodocsi Romani) | none | Generalitati | 6 | 17.11.2009 00:08:07 |
Asociatia PRO FILIIS - Pitesti, 8 iunie | Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 07.06.2008 23:06:20 |
|