Necredinta
ce este necredinta?vreau sa stiu daca sunt necredincioasa pt ca nu ma rog decat foarte putin,nu merg la biserica si de foarte multe ori imi pare ca Dumnezeu a mai uitat de noi.
cand spun aceste lucruri constientizez ca e rau ceea ce fac si-mipare tare rau.cred ca Dumnezeu nu se mai uita la noi (noi-adica strict eu sotul meu)pt ca noi uitam sa ne facem datoria fata de el.
am avut o perioada cand posteam si ma rugam mai mult decat acum.dar gandul de multe ori, in timp de rugaciune, imi zbura in cu totul alte parti.atunci am zis: mai bine rar da bine decat des si prost.nu mai sunt atat de convinsa daca e bine sa aplic regula asta in ceea ce priveste rugaciunile pe care tb sa ale aducem lui Dumnezeu.dar ma framanta intrebarea:CE ESTE NECREDINTA?asta de cand nu-mi mai iese sintagma asta din cap:AJUTA DOAMNE NECREDINTEI MELE!mi se pare singura rugaciune pe care mi-ar mai asculta-o bunul Dumnezeu.nu cred ca ma invrednicesc sa mai spun altceva supa toate pacatele pe care le fac.voi ce spuneti?am nevoie de multe ca sa ma indrept.Dumnezeu sa-mi dea vointa.cred ca asta este necredinta=LIPSA DE VOINTA INTRU CELE ALE LUI DUMNEZEU.
VOI CE PARERE AVETI?
|