![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Cu un banut daruit, poti cumpara cerul. Nu fiindca cerul ar fi atat de ieftin, ci fiindca Dumnezeu este atat de plin de iubire. Daca n-ai nici macar acel banut, atunci da un pahar cu apa rece!" (Sfantul Ioan Gura de Aur)
__________________ Foarte frumos spus si bine insa mihnea45 te-ai gandit vreodata daca v-a primi acel pahar cu apa? Ei bine eu am patit si asa:"dati-mi un banut sa-mi iau si eu o paine " am cumparat o paine fiind un magazin aproape si ori a plecat pana m-am intors desi eram de la 2 min sau a aruncat painea proaspata,si deaunezi sambata in cimitir la parastasu mamei mi s-a intamplat sa mi se ceara nu coliva sau un pachetel cu mancare ci doar vin.Nu spun asta ca sa imi fac inca un pacat caci sincer nu am judecat acesti oameni ,am zis asta isi doresc ei,asta simt nevoia facase voia domnului.dar un banut cand il dau sincer prefer sa ma uit in ochi celui ce il dau si poate sa renunt sa il mai dau ,daca citesc alceva decat nevoie si necaz si durere si zic in gand Doamne iarta-ma ,il voi da altadata unui necajit decat sa il dau unui om fals. Doamne ajuta!
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Papa - Biserica Catolica - Singura Biserica | legionar | Biserica Romano-Catolica | 133 | 16.07.2013 11:22:01 |
biserica catolica versus biserica ortodoxa | sovidiu | Biserica Romano-Catolica | 36 | 08.06.2013 23:58:51 |
Biserica Nestoriana sau "Asiriana a Rasaritului": o biserica a martirilor! | Theodor_de_Mopsuestia | Alte Religii | 73 | 03.04.2012 19:34:08 |
Biserica Sfantului Mormant - Biserica Invierii | GabrielaV | Intrebari utilizatori | 0 | 06.04.2010 15:04:27 |
|