Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.09.2009, 19:34:10
florisca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de lavinia40 Vezi mesajul
Florisca, esti o tipa ,,faina sufleteste", nu te supara, nu te ambala sa-ti faca rau.
Eu, te-am inteles.Cred ca tie iti trebuie putina rabdare...sa fii mai relaxata si ai sa-ti explici multe lucruri singura...la aceasta concluzie am ajuns si eu....
Doamne Ajuta, draga mea prietena!
Daca nu imi era clar ce am scris,nu postam nimic!demersul meu a fost urmatorul,explic ptr ultima oara!mi-am dorit sa vorbim despre capacitatea creierului de a primi mesaje in vis,dar nu vise obisnuite!si am scris la ce fel de vise ma refer,am dat exemple,si am asteptat si pe altii sa posteze vise de acest tip!dar pentru ca lumea nu a inteles ce am vrut,si nu stiu de ce,discutia a degenerat intr-o contrazicere continua,fiecare tine de a lui!cunosc parerea bisericii referitoare la vise,dar mai cunosc si capitolele din biblie unde daniel interpreteaza vise ce apoi se implinesc!deci e ok sa crezi ca e posibila si foarte legala din punct de vedere crestin aceasta capacitate!daca tu nu stii ce inseamna aceasta capacitate,nu i-o nega celui ce o are,asculta-l si mai invata ceva!desi nu era greu sa se intample asa ceva,nu s-a intamplat!si atunci concluzionez ca in afara de aere si pretentii,cei de pe acest forum nu detin altceva!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce parere aveti despre vise? patricia2006 Generalitati 17 15.04.2018 21:52:00
Despre vise. Templier Knight Generalitati 13 04.03.2012 16:18:30
VISE carmenutza05 Generalitati 32 01.06.2011 00:26:13
vise mita100 Generalitati 5 23.11.2009 18:02:49