![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
poi mediocru e ala care umbla dupa medie, sa aiba el media cat mai buna, sa le dea "clasa" la ceilaltzi dar nu prin fapte bune ci cu diploma care o obtzine pentru slava de la oameni... sau ca asha e moda... daca n-ai diploma te simtzi inconfortabil ca nu eshti in trend cu gLumea...
iar ocru am impresia ca e culoare păcatului... un fel de gainatz, câinatz... shi e tot mai trist ca mediocrul ala e ca un medium la toate barfele... shi cand ma uit la mine parca mereu e vorba numai de mine... parca atunci cand se vorbeshte de mediocru mi se pare mereu ca ma descrie perfect pe mine insumi... e groaznic dar daca incerc sa ma schimb ajung mereu mai rau, mai mediocru... chiar daca pare ca e vorba de dio... asta pentru ca nu-s in stare sa spun adio pacatelor... ci iata ca imi place sa primesc slava de la oameni dorind inchinaciuni mie ca shi cum eu mantuiesc shi nu Hristos, dar shi aia e inchipuita shi apoi ajung sa ma complac in neascultare shi visare cu teologhiseli ce se contrazic sfarshind in hule shi cartiri, o joaca distractiva shi dincand incand de spaima din superstitzie ca un lingau iarashi ma arat supus, ca sa fiu vazut de oameni... in mediocritatea neascultarii... asha ca tipul ala ce pare ca ar asculta dar defapt e doar pielea de oaie pe care shi-o vopseshte pe obraz ca sa para ca-l intoarce shi pe celalalz... dar care celalalt ca mediocrul n-are obraz... shi n-are nici ce i se mai ieie ca a ajuns cu obraz de catifea... de matase... de mucava... crezand ca are obraz de fier datorat credintzei sale... shi astfel ishi baga râtul peste tot pana o sa-i puie dracul belciug shi zgarda shi o sa-l lege de cushca fiindca shi mushca... asha ca tzantzarii crezand ca sunt sjmecheri, ca defapt asha prin hocus pocus, prin scamatorie, brusc au devenit nishte intzeleptzi... ironici shi gLumetzi... caci cinismul lor li se pare simpatic shi le mai shi da aere creznadu-se imbatabili, de neinvins... shi au dreptate... mediocritatea e aproape de neinvins... caci e starea aia din care n-ai mai ieshi niciodata crezand ca eu rod al Harului... shi ca eshti shi dumneata in cinul celor inaintatzi... defapt eshti demult in cadere libera spre hău... shi mandria nu iartă ci e fara crutzare un cosh+a+mar... Last edited by vsovi; 10.09.2009 at 16:52:00. |
|