Citat:
În prealabil postat de heaven
Asa este,de la nivelul spiritului se concretizeaza in suferinta trupeasca de multe ori,numai ca nu poti trage o linie si sa negi cea mai importanta componenta a omului,care este sufletul.
De asta spun ca abordarea pe care voi o dati subiectului este din start eronata si daca veti avea curiozitatea sa aflati cu adevarat daca,macar,este si un sambure de adevar in ceea ce afirma oamenii care au pareri opuse cu ale voastre,tot ce puteti incepe sa faceti este sa cercetati si sa incercati sa experimentati anumite trairi de ordin spiritual.
Cred ca asa ar proceda oricine ar avea o minte deschisa si ar dori sa atinga un anumit subiect din toate punctele de vedere pentru a descoperi care este adevarul.
Dar,nu veti gasi raspunsuri abordand problema doar prin intermediul ratiunii.
Ce pot sa va spun,cu siguranta,ca nu veti avea nimic de -pierdut,doar de castigat.
PS:In privinta afirmatiei cu perpetuum mobile,era si un adevar,dar si o glumita.Uneori nu va speriati de cat de rigid si sablonat ati ajuns sa priviti ce este in jurul vostru?
Eu cred ca fanatismul religios si fanatismul stiintific sunt doua extreme ce trebuie evitate.Adevarul se afla undeva la mijloc...
|
Revin la copilul african: ma intreb, cum poti spune ca la el spiritul se concretizeaza in suferinta trupeasca?
In privinta stilului rigid, am sa te rog sa faci o deosebire intre o discutie serioasa, asa cum cred ca e o discutie filozofica si una de la coada vacii, unde vorbesti ca sa te afli in treaba. Daca doresti, putem discuta si asa dar nu cred ca foloseste nicicui.
p.s. in privinta perpetuum mobile, nu, Pamintul nu e p.m.
Nimic in lumea asta nu e un p.m., stiinta a arata ca asa ceva nu exista :)
Uite, sa-ti fac tie pe plac, da-mi un exemplu de traire spirituala pe care sa o incerc