Citat:
În prealabil postat de Mihai3
Dar din surse catolice te-ai informat? Explicatia preotului nu era destul de satisfacatoare?
|
Normal ca m'am informat si din surse catolice. Am facut ani de cateheza cu diferiti vicari. Pentru Sfanta Impartasanie si pentru Mir o trebuit sa invat din catehismul romano-catolic pentru a trece testul.
Citat:
Pozitia oficiala a BC fata de aparitile de la Medjugorje e cam sceptica, daca se va schimba nu stiu, mai interesante mi se par minunile de la Fatima si Lourdes care au fost verificate si considerate demne de crezare.
|
Citat:
Tu citesti carti ziditoare de suflet, nu glumesti. Daca vrei sa inveti de la ortodocsi(ca ai avea ce) eu ti-as recomanda "Ne vorbeste parintele Ilie Cleopa", e mult mai buna din punctul meu de vedere.
|
Am citit volumul 1.
Eu nu vreau sa "invat" de la ortodocsi.
Eu vreau sa devin ortodox. Strabunicii mei au fost ortodocsi, bunicii mei la fel (acum bunica mea este catolica), parintii mei au fost botezati la ortodocsi dar dupa s'au dus la catolici. Eu vreau doar sa ma intorc in Biserica Mama. Eu vreau sa ma mantuiesc. Si voi incepe chiar de maine, mergand la slujba si sper sa vorbesc si cu un duhovnic de acolo.
Dumnezeu sa ma ajute!
Citat:
Si eu care credeam ca "Totusi unde este Osama bin Laden" e un documentar interesant.Daca macar n-am vazut raiul prin telescop e bine ca am inregistrat voci din iad.Eu i-as premia cu premiul Nobel pe acei domni care au facut aceste cercetari.
|
Uite ca mie mi-a deschis ochii asupra unor lucruri.
Deci, tu ce crezi despre acele racnete?