![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamne-ajuta!
Intru-totul de acord si as mai adauga la cele doua imagini dragi lui Marius, una pe care am descoperit-o de curand. Iata cum este anuntata Nasterea Domnului: Luca 2.13-14: Si deodata s-a vazut, impreuna cu ingerul, multime de oaste cereasca, laudand pe Dumnezeu si zicand: Slava intru cei de sus lui Dumnezeu, si pe pamant pace, intre oameni bunavoire! Am mai amintit de bunavoire pe alt topic pentru ca am senzatia ca desi vine ca vestit de sus - mie imi pare ca este temelia pacii pe pamant - i-am diminuat prezenta in vocabular pana apropae de zero. Ratacind cuvantul saracim discursul, apoi si fapta de semnificatiile atat de necesare devenirii noastre ca persoana si ca parte indisolubila a comunitatii. Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..." |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cum putem ajuta pe cineva sa-L gaseasca pe Dumnezeu? | eulaura | Generalitati | 25 | 27.06.2013 15:36:21 |
Cum ii putem ajuta pe atei sa-L gaseasca pe Dumnezeu? | laurastifter | Generalitati | 47 | 09.02.2013 05:22:11 |
Pacea buna si pacea inselatoare | NECTARIE | Generalitati | 0 | 11.01.2011 15:17:21 |
Cum se face canonisirea ca sfant(a)? In ziua de azi se mai face? | sophia | Mari Duhovnici si predicile lor | 5 | 09.01.2010 23:13:44 |
Pacea in sufletele noastre- Pactul cu vrajmasul - pacea mincinoasa | patinina34 | Pocainta | 5 | 20.02.2009 10:02:44 |
|