Buna ziua si doamne ajuta,sunt noua pe forum si doresc din toata inima ajutor.Am fratele de 30 de ani care are o prietena de 14 ani .El era un frate exceptional,iubitor cu familia,acum e distant si rece,ba mai mult s-a mutat-a plecat de acasa

.
Trebuia sa se casatoreasca cu pritena lui insa aceasta cand au mers parintii la impacat a zis sa mai astepte sa nu se grabeasca ,reamintesc dupa 14 ani,au fost multe certuri in casa si fratele meu ne uraste ,a zis ca pt el nu mai suntem familia lui desi a fost ajutat mereu.Noi credem ca i s-au facut vraji de a inceput sa ne urasca fara motiv si pe mine si pe sora mea

si familia,cu rudele la fel nu le inghite si nu il intereseaza.Va rog din toata inima cum sa procedez daca i s-au facut vraji,am fost la manastirea neamt,agapia,varatec am dat pomelnic.va rog ce sa fac si ce sa scriu in pomelnic.
Si eu am o problema ma chinui de 2 ani sa intru asistenta,parca dumnezeu m-a parasit nu reusesc ca se intra pe pile si pe spaga,ajutati-ma cu o rugaciune,spuneti-mi ce sa fac sa fie bine pentru mine si familia mea.
Multumesc ,sunt disperata parca niciodata nu ne-a mers asa rau ,familia mea a fost mereu unita,nu se bea la noi in casa,nu se fac pacate mari,suntem niste oameni normali si decenti insa dumnezeu ne-a dat o palma si nu stiu pentru ce,de cate ori avem posibilitatea mergem la manastiri