Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.06.2009, 23:25:51
solentina's Avatar
solentina solentina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.04.2009
Locație: in strainatate
Religia: Ortodox
Implicit

draga luminita ,daca ai credinta cu adevarat nu trebuie sa te indoiesti de nimic.sa ai curajul sa traiesti in continuare asa cum simti,chiar daca nu ai posibilitatea sa mergi la biserica ,sa asculti sfinta liturghie sa te impartasesti.daca tu acasa sau in locul unde stai poti sa tii post ,sa faci rugaciuni ,dumnezeu v-a vedea asta si te v-a ierta.nu ti-ai pus intrebarea ca poate chiar el te-a trimis in acele locuri pentru a te intari in dreapta credinta?dumnezeu are un plan cu noi toti.deci si tu faci parte din acel plan.bucarate de faptul ca ai ajuns in acea tara ca totul e determinat.si poate cind te vei intoarce acasa vei fi mult mai inteleapta si cu mult mai multa credinta decit noi ceilalti care avem posibilitatea de a merge la biserica si a asculta sfinta liturghie.si eu lucrez in strainatate si ma bucur sa avem o biserica ortodoxa si avem parte de toate cele duhovnicesti.am sa ma rog pentru tine duminica la sfinta liturghie,sa te ajute duhl sfint sa fii mai putenica si mai inteleapta.iti urez sa ai parte numai de liniste si pace si sa te lumineze bunul dumnezeu.sanatate si bucurii.tineti sufletul deschis la lucruri pozitive si frumoase.doamne ajuta.
.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
am nevoie de un sfat Nico11 Pocainta 2 06.04.2011 19:58:27
am nevoie de un sfat mariuca92 Homosexualitatea 91 26.04.2010 18:01:53
Nevoie de un sfat va rog ! andreidiniasi Umanitare 9 20.04.2010 12:04:56
Am nevoie de un sfat sophia Generalitati 10 13.05.2009 01:08:32