am nevoie de un foarte bun sfat
Buna, numele meu e Maria.Lucrez si locuiesc la Londra,Anglia de trei ani de zile.Aici lucrez intrun atelier auto si mam indragostit de un musulman, casatorit cu doi copii.Eram si foarte buni prieteni inainte si stateam impreuna in aceeasi casa.Eu avea chirie un flat si el o camera.Si totul a inceput in februarie, cu toate ca eu il cunosc de trei ani niciodata nu mam gandit ca va fi ceva intre noi.Si toate bine si frumoase mam indragostit de el si el ma iubeste dar nu poate sa isi lase familia pentru mine.are doi copii unu de un an jumate si unu de doua luni.Si pentru ca el o avut casatoria aranjata de mama lui ii casatorit cu fata lui sorasa lui mamasa.la ei ii permis casatoriile acestea.Si din cauza familiei lui, rusinei ce o sa o provoace, a copiilor, nu poate sa isi paraseasca familia.Eu il iubesc asa de mult ca am vrut sa ma sinucid.Sotia lui statea in Pakistan si a trebuit sa vina la Londra pentru ca le expira viza si ii aici cam de o luna.Si eu de o luna intreaga plang absolut in fiecare zi si ma apasa o durere in suflet de simt ca nu mai am loc in lumea asta.Si eu nu inteleg de ce pentru ca nu neam despartit, inca ii cu mine, atat tot ca nu mai are timp asa de mult pt mine.Stiu ca ii un pacat foarte mare dar nu pot sa renunt la el.Si el imi tot zice ca nu ii viitorul meu, dar inima mea nu poate sa accepte ca il pierde.Va rog ajutatima!
Nu mai pot sa dorm, nu mai mananc.Azi miam adus aminte ca nu am mancat ieri.Toata lumea ma intreaba ce ii cu mine?de ce tot plang? Nu ma pot opri.Ma simt asa de distrusa sufleteste ca simt ca nu mai am loc in lumea asta! Va rog ajutatima!
Sa nu imi dati sfaturi ca sa il parasesc sau sa incerc sa il uit ca nu pot! Am incercat deja.
Am inceput sa iau calmante care deja nu isi mai fac efectul si am numai 21 de ani.Parintii mei zic ca e o pasiune de adolescenta.Dar inima mea nu poate sa simta pasiune cand sufera asa de mult! Imi doresc doar putere de la Dumnezeu ca sa pot sa trec peste asta dar nu stiu cum! Va rog ajutati-ma.Am vorbit si cu un preot si mia zis sa citesc Paraclisul Maicii Domnului! Il citesc de prea multe ori pe zi dar tot asa de prost ma simt! Va rog sa ma ajutati cu un sfat foarte bun ca simt ca incet inebunesc.Nici inima nu imi mai bate normal.am slabit sase kg intro luna.va rog,multumesc
|