Citat:
În prealabil postat de moro.d
Romeo, spuneai de mitropolitul Bartolomeu Anania. se impotriveste cipurilor, insa pt mine pare dubios ceea ce spune din simplul motiv ca este mason...
fara a face referire la mitropolit fiindca am scris mai devreme de el, totusi e limpede faptul ca masonii se asteptau ca o parte din crestini sa opuna rezistenta... prin urmare e de asteptat ca acestia sa pregateasca un plan si pt crestinii 'anti-cip'.
|
De fapt, Delia, nu ma mai intereseaza cine stie ce cat si ce anume se mai intampla in BOR referitor la orice subiect. Dupa "defectiunile" lui Corneanu si Drincec din mai si ianuarie anul trecut am oscilat suficient de mult pana sa inclin spre BOSV. Ceea ce am spus pe acest thread, am spus numai din amintiri - nici macar nu eram la curent cu faptul ca Valeriu Anania - numele civil al mitropolitului - face parte din vreo organizatie masonica, insa nici nu ma surprinde in mare masura informatia. E de asteptat ca oricare ierarh de rang inalt din oricare Biserica Autocefala sa fie membru al masoneriei, indiferent de gradul detinut.