Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.06.2009, 16:42:22
razvan_m
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de moro.d Vezi mesajul
Romeo, spuneai de mitropolitul Bartolomeu Anania. se impotriveste cipurilor, insa pt mine pare dubios ceea ce spune din simplul motiv ca este mason...

fara a face referire la mitropolit fiindca am scris mai devreme de el, totusi e limpede faptul ca masonii se asteptau ca o parte din crestini sa opuna rezistenta... prin urmare e de asteptat ca acestia sa pregateasca un plan si pt crestinii 'anti-cip'.
De fapt, Delia, nu ma mai intereseaza cine stie ce cat si ce anume se mai intampla in BOR referitor la orice subiect. Dupa "defectiunile" lui Corneanu si Drincec din mai si ianuarie anul trecut am oscilat suficient de mult pana sa inclin spre BOSV. Ceea ce am spus pe acest thread, am spus numai din amintiri - nici macar nu eram la curent cu faptul ca Valeriu Anania - numele civil al mitropolitului - face parte din vreo organizatie masonica, insa nici nu ma surprinde in mare masura informatia. E de asteptat ca oricare ierarh de rang inalt din oricare Biserica Autocefala sa fie membru al masoneriei, indiferent de gradul detinut.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
am revenit cu un nou subiect patricia2006 Rugaciuni 15 12.06.2012 16:41:20
Gandire intunecata aldea-daniela Generalitati 34 28.07.2011 12:42:32
Va rog sa-mi recomandati filme cu subiect religios pacatoasa Generalitati 20 26.09.2008 15:23:59
Noul subiect OTV mihai07 Generalitati 20 28.08.2008 13:04:45
O provocare la gandire... Alexandr_Bazil Generalitati 149 23.05.2007 13:45:58