![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=emanuel2007;137417]unde a scris gheron iosif sa nu ispiteasca barbati sa aiba scurgeri ? si cum de va puteti voi imagina voi una ca asta : cititi si vedeti ca sf iosif le indeamna sa vada ele insele starea de curatie si starea de a nu mai avea scurgeri , deci cum sa le indemne sa vada ele la barbati de pe drumuri aceasta stare ??? e prea de tot , e delir ce spuneti voi ... cum ar putea niste maici sa vada una ca asta si sa incerce si ele din experienta ( cum le indeamna sfantul ) starea asta la barbati ed pe drumuri ? chiar ca delirati ... le-a spus in mod clar sa nu aiba ele insele cicluri , cicluri care de alfel se numesc tot scurgeri trupesti , tot necuratie ca si la barbat , si au o consecinta cel putin la fel de nefasta ca si la barbat ( oprirea de la sf taine , deci sunt pacate oopritoare , adica de moarte ) ...
cuvintele sf iosif au fost clare : " veti vedea " , " va veti incredinta " , " sa incercati si veti afla in viata voastra ca spun adevarul din propria experienta " ,, sunt cuvintele extrem de clare care nu lasa loc de nici o intrepretare ... ce va spune voua cuvintele astea : " incercati si voi si veti vedea in viata voastra experienta asta " ... nu poate inseamna ca sa vada la nu stiu cine , ci spune ca sa incerce in viata lor experineta asta ... " Esti fenomenal! Cica noi deliram!!! Nu spune nicaieri asta, e interpretarea ta. Nu scrie in frazele alea de ciclu, scrie de ce le scrisese el inainte, ce stim noi ce le scrisese? Anna si cu mine avem fiecare alta interpretare. Nu ne insulta intelectul! Pe a mea nu ai 'demontat-o' inca, de altfel. "cine a fost sf iosif ? un sfant din sf munte din secolul trecut ... a avut ucenici care au ajuns toti sfinti ( unii mai traiesc si azi ) , iar ucenicii lui au vorbit si ei despre lipsa scurgerii ca o dovada a harului dumnezeiesc ... la moartea lui , sf iosif a fost intampinat de Macia Domnului Care l-a anuntat de mai dinainte cand va muri si ca va veni sa ii ia sufletul la moarte ..." Dar ucenicele? A scris vreuna ca nu mai avea ciclu? |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|