Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.05.2009, 10:05:35
eduardd
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de emanuel2007 Vezi mesajul
pai nu mi-ai starnit tu mila jenica ca io oricum aveam mila de tine ... insa acuma ti-am facut cunoscuta chestia asta ...
Emanuel, iti multumesc pentru ca abia acum mi-ai facut cunoscuta "chestia asta"...dar oare chiar simti mila? Eu cred ca daca ai fi simtit cu adevarat mila, ai fi avut rabdare ( din dorinta de a ma indrepta...) sa citesti cu atentie postarile mele...apoi mi-ai fi arata [COLOR=Red]concret[/COLOR] prin ce atitudine mi-am "descoperit" erezia.. Doamne iarta-ma! Sunt de plans e drept..si va multumesc tuturor celor ce ma plangeti caci cu adevarat vrednica de mila sunt, dar eretica [COLOR=Red]NU[/COLOR] sunt! Una este sa spui deschis pe asta eu nu o inteleg prea bine si de aceea nu ma pronunt...si alta sa fii eretic..Doamne iarta-ma! Sunt ortodoxa din toata fiinta mea. In inima, in minte, in trup si in cuget! E drept, lupt cu mine insumi sa pun inceput bun, stie Domnul asta! Dar de aici pana a ma face eretica.. Te rog reciteste postarea mea de inceput unde spuneam asa:

Daca iti pasa sau nu este problema ta emanuel. Eu doar ti-am aratat si parerea unora mult mai in masura decat noi, sa vorbeasca . Atata tot! Zici ca e erezie..e optiunea ta.
Doamne ajuta!

Eu ma opresc aici si cu acest topic si cu acest forum. Tarziu e drept..dar am inteles ( in sfarsit!!) ca nu internetul este problema (cum am crezut la inceput..) ci efectiv nu dorim sa invatam (macar) sa ne respectam reciproc (macar) daca de iubit nu putem..
Nici macar iertati-ma nu pot scrie, desi simt atat de tare in inima nevoia sa o fac..dar... ma tem ca voi continua cearta pe tema fatarniciei..
Hristos a inviat!
Reply With Quote

Tags
casatorie, ecumenism, nunta, sfinte, taine

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Mantuirea in afara Bisericii catalin2 Dogmatica 280 23.09.2013 13:30:05
Logodna si casatoria in viziunea bisericii ortodoxe coste vlad Despre Biserica Ortodoxa in general 6 22.08.2011 22:19:47
Tainele savarsite in afara Bisericii morfix333 Intrebari utilizatori 141 16.05.2011 12:01:10
Preot (paroh) si enoriasi - comunicare in afara bisericii(?) sophia Preotul 31 19.07.2009 22:28:59
Botezul in afara Bisericii maggie Botezul 8 03.12.2008 14:43:57