![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Hristos a inviat!
Sunt la vreme de mare cumpana si necaz. Desi lucrez si eu si sotul,ambii avem probleme cu salariile,el de o luna si 1 si jumatate iar eu de 8 luni. Anul acesta nu am luat salariul decit o data si acela a fost din ajutorul social platit din salarul nostru , timp de un an de zile la o firma de constructii, pentru anotimpul rece. Insa suntem in luna mai si nimic nu se indreapta.Am ajuns sa nu mai stiu incotro sa o apuc. Parintii nostri ne ajuta din pensii cit pot si ei dar datoriile se aduna si nu mai facem fata. Nu stiu ce sa mai cred la ora actuala din ce se aude prin firma. Stiu ca bani la firma au fost dar au fost alte prioritati, ale patronilor, altele decit salariile noastre. Ma rog in fiecare zi atit eu cit si toti ai mei insa pentru noi se pare ca nimic nu se schimba. Problemele mele le-am impartasit si parintelui duhovnic. Ce sa fac? Citesc seara Sf Acoperamint al Maicii Domnului, acatistul Sf. Spiridon, Psaltirea Maicii Domnului(pe cealalta am terminat-o inainte de Pasti), si pe timpul acesta, pina la Inaltare, citesc Acatistul Domnului nostru Iisus Hristos ce se citeste de la Pasti pina la Inaltare. Dati-mi un sfat, mai nou s-ar putea sa ajung si somera. Totul este din ce in ce mai rau si mai greu! M-as angaja in alta parte insa la peste 40 de ani nu mai trebuiesti nimanui.Am un copil in facultate si datorii ........... Am ajuns sa nu mai stiu incotro s-o apuc! Astept un raspuns , un sfat la adresa de mail(libra_y2005@yahoo.com) Sanatate si Doamne ajuta! Iuliana |
Tags |
un sfat |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Probleme in familie, un sfat daca aveti sa-mi dati va rog | Laura19 | Generalitati | 86 | 04.07.2011 15:53:18 |
Va rog daca puteti sa ma ajutati cu un sfat | biancaalexa | Impartasania (Taina Euharistiei) | 3 | 16.03.2011 14:43:54 |
Niste sfaturi,daca se poate | elena1974 | Generalitati | 57 | 03.10.2010 13:50:58 |
Un sfat daca va rog...:) | madalina1705 | Generalitati | 6 | 15.06.2009 10:24:12 |
|