Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.04.2009, 17:55:06
scrabble
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de OvidiuO Vezi mesajul
Cred ca patinia are dreptate cand spune la ce fel de inteligenta emotionala se refera Maica Siluana. Cat despre inteligenta emotionala dpdv psihologic se poate cauta pe net si se gasesc destule, de ex: http://www.inteligenta-emotionala.ro...la/prezentare/
OK, nu stiu cu ce inteligenta emotionala se ocupa maica Siluana, dar inteligenta emotionala pe care o stiu eu este o frauda in opinia mea, la fel ca si NLP.

Ai dat ca exemplu site-ul inteligenta-emotionala.ro. Am intrat - foarte frumos, un loc in care lumea afla cate ceva nou despre motivele pentru care le merge greu in viata: nu stiu sa-si cultive cel mai important tip de inteligenta, anume cea emotionala. Saracii de ei, daca nu erau cei doi cercetatori care in anii '90 au descoperit inteligenta emotionala, nu stiu ce se alegea de populatia planetei.

Si pentru ca sunt sceptic din fire, am vrut sa vad cine sunt aia atat de altruisti incat impartasesc cu noi informatii despre inteligenta emotionala. O simpla cautare pe rotld.ro arata cine a inregistrat domeniul inteligenta-emotionala.ro: firma Competent Consulting. Excelent, dar cu ce se ocupa aceasta firma?

Aflam chiar de pe pagina lor:

Competent Consulting este firma de consultanta si training care faciliteaza maximizarea performantelor personale si organizationale prin aplicarea tehnicilor NLP si de Inteligenta Emotionala.

Mai sa fie, avem aici un evident conflict de interese! Pe de o parte firma asta ne spune ca e ceva in neregula cu noi si ca singura cale de imbunatatire a vietii este sa devenim inteligenti emotional, pe de o parte ne da si solutia! Mergem la "workshopurile" sustinute de expertii lor. Care pe deasupra stiu si NLP.

Ba, cum se leaga toate, parc-as avea dreptate cand spun ca NLP si IE sunt o mare escrocherie!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
OZN-urile-pareri TunsDiana Generalitati 145 31.07.2012 21:48:29
Credinta sociala sau Inteligenta si incredere personala in Divin? Tangun Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 3 01.02.2011 09:27:11
Inteligenta geo_olt Generalitati 4 01.08.2010 18:00:51