Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.03.2009, 17:26:52
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de costel Vezi mesajul
Am plans de multe ori plecarea celor dragi, insa am plans foarte putin caderea mea. Probabil ca atunci cand voi intemeia cu mine o relatie, precum a fost cea cu cei dragi, voi avea mai multa putere de a plange. Nu caut plansul, caut curatirea de pacat. Dar cand incepi sa faci curatenie in tine, inima iti daruieste plansul.
Bine ai spus Costel.Suntem departe de a avea o relație adevărată cu Dumnezeu de aceia de multe ori ne plângem de milă,plângem de neputință,de durerea de a ne fi fost rănită mândria (bat-o focul),plângem din invidie,de pierderea unor bunuri materiale, de suferințe de tot soiul și mai plângem și pentru că avem niscai probleme psihice! Eu de acestea plâng.
Știu că nu sunt bune aceste lacrimi,că nu aduc folos duhovnicesc dar ele vin degrabă în sufletul meu căci sufletul dorește să fie curat de patimile cu care eu l-am întinat.
Să ne rugăm la fiecare îngenunchere să ne dea Dumnezeu lacrimi de umilință lacrimi duhovnicești care spală întinăciunea patimilor.
Să ne dea și lacrimi curate de bucurie pentru preaplinul harului revărsat asupra noastră.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
De câte feluri este Împărtășania. dorinastoica14 Impartasania (Taina Euharistiei) 7 12.12.2011 23:12:04
Feluri de dragoste si feluri de fapte florin.oltean75 Generalitati 11 18.04.2011 11:20:20
Două feluri de a iubi. Mihnea Dragomir Nunta 8 30.10.2010 22:05:20
Ce inseamna de fapt botez si feluri de botez sophia Botezul 8 30.01.2010 10:02:22
Cite feluri de cruci avem? patinina34 Generalitati 33 11.05.2009 05:12:24