Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.02.2009, 20:36:22
emanuel2007
Guest

Implicit

da , cu mitingul sau cu greve sau alte metode de genul acesta nu se poate rezolva mare lucru , caci sistemul acesta al fiarei apocaliptice este mult mai puternic decat noi in lumea aceasta ... insa noi trebuie sa pastram legatura cu cerul si prin aceasta vom fi mai puternici noi decat fiara , caci nu vom pierde legatura cu Dumnezeu ... adica vom fi mai puternici in sensul ca nu vom primi pacaleala lor si ca vom face tot ce se mai poate face : prin rugaciune ...
se mai poate castiga prin lege numai dreptul nostru de nu avea acte cu 666 din motive religioase , insa ca sa mai oprim masinaria aopcaliptica nu mai poate nimeni face aceasta prin mijloace ortodoxe ... iar daca va aplica alte mijloace nu va realiza nimic , ci doar va inlocui o violenta cu alta violenta ...
deci ganditi-va , cum zicea si iustin , la retragere la modul serios ... ori la tara ori la munte ... dar la munte va fi mai bine , caci prin sate vor apare grupari de anarhisti , carora politia nu le va face nimic ci ii va lasa liberi sa devasteze orice si sa talhareasca in voie ... si de gruparile de anarhisti nu se va nimeni apara decat prin violenta , ceea ce nu este spre mantuire ci spre pierzare ... de aceea cea mai buna este fuga de toti si toate , in varful muntilor , numai cu Dumnezeu ...

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? tigerAvalo9 Generalitati 84 05.09.2011 08:32:49
Am niste ganduri care vin de la necurat cred annajanette Generalitati 29 06.08.2010 10:31:45
Celor care nu cred pana nu vad flying Biserica Ortodoxa Romana 297 01.05.2010 07:46:45
Este semnul fiarei acum pe actele noastre? IT Stiri, actualitati, anunturi 35 21.06.2009 14:51:29
Care este scopul credintei pentru voi si ce repezinta mantuirea? sophia Despre Biserica Ortodoxa in general 74 09.06.2009 12:17:58