Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.01.2009, 23:45:18
irinarl irinarl is offline
Junior Member

Data înregistrării: 26.01.2009
Implicit Apel - petitie contra cip !

NU TE LASA MONITORIZAT PRIN CIP ! ESTE O PROBLEMA REALA.

Click aici pentru detalii http: //www.petitiononline.com/NU666/petition.html

Un document scris si o semnatura in original sunt mult mai puternice decat un document electronic. Ele atesta negru pe alb dorinta celui care si-a pus semnatura, iar un astfel de demers e mult mai autentic. Prin intermediul unei pers. de legatura, cererile vor pleca mai sus. Trebuie sa ne strangem cat mai multi, sa multiplicam cererile si sa le completam, sa le imprastiem. Este mult mai eficient !

Este inevitabil, dar hai sa mai amanam putin pana mai deschid cat de cat oamenii ochii, pentru ca multi inca nu isi dau seama cat e de grava situatia. Cel mai bin explicat veti gasi chiar in respectiva petitie.

Cine e interesat sa ia petitia fizica care va fi trimisa in urma unei intalniri cu mine la persoana mea de legatura, sa imi ceara exemplarul pe adresa de mail - irinaurl@yahoo.com.

Va rog, nu dati add pe mess pentru ca nu dau accept. Va rog respectati-mi intimitatea si doar trimiteti-mi e-mail iar eu voi raspunde cu un attach si cu stabilirea unei intrevederi in centrul Bucurestiului. Daca nu sunteti din Bucuresti ne vom gandi la alta modalitate de a rezolva problema. Daca sunteti din Bucuresti si nu aveti posibilitatea sa il printati undeva , sa il completati, ne intalnim si va dau exemplar sa multiplicati la xerox. Nu costa mai mult de 20 bani.

Dati adresa mea de mail mai departe cu precizarile de mai sus sau dati petitia la cat mai multi si le strangeti. Cu cat suntem mai multi cu atat mai mult vom fi bagati in seama ! multumesc

(Sa imi fie cu iertare ca am scris cu majuscule)

Doamne Iisuse Hristoase miluieste-ne pe noi pacatosii
Reply With Quote

Tags
petitie fizica contra cip

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Petitie europeana pentru crestinism Iosifg Stiri, actualitati, anunturi 9 30.01.2011 14:05:53
petitie Ioana-Andreea Generalitati 2 23.01.2010 21:30:38
Petitie bmd Umanitare 3 08.07.2009 11:40:45
Petitie pentru Catedrala Sfanta Sofia fllorina Stiri, actualitati, anunturi 1 09.11.2008 16:12:35
Contra prostitutiei Laurentiu Generalitati 1 25.10.2006 12:48:23