![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
la zidirea soarelui, se stie
Cerul a muncit o vesnicie. noi muncind intocmai, ne-am ales cu Ne-am ales cu domnul Eminescu Domnul cel de pasare maiastra Domnul cel de nemurirea noastra... Eminescu, Eminescu... Mi-l furara, Doamne, adineauri, Pe inaltul domn cu tot cu lauri. Ma uscam de dor in piept cu plansul Nu stiam ce dor mi-era de dansul.. Nu stiam ca doina mi-o furara... Cu stravechea si frumoasa tara.. Eminescu, Eminescu... Suntem in cuvant si-n toate Floare de latinitate, Sub un cer cu stele sudice,... De avem sau nu drepatate de avem sau nu dreptate Eminescu sa ne judece Eminescu, Eminescu Acum am si eu pe lume parte Pot imbratisa fruoasa-i carte Stiu ca frate-mi esti si-mi esti parinte acum nimeni nu mai poate minte! Bine ai venit in casa noastra, Neamule, tu, floarea mea albastra. Eminescu, Eminescu.... Suntem in cuvant si-n toate Floare de latinitate Sub un cer cu stele sudice De avem sau nu drepate De avem sau nu dreptate Eminescu sa ne judece... Eminescu, eminescu.... |
| Tags |
| generelatitati |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Eminescu canonizat? | dorinastoica14 | Stiri, actualitati, anunturi | 116 | 19.01.2013 06:26:31 |
| EMINESCU | saccsiv | Generalitati | 79 | 14.01.2013 11:52:02 |
| Cea mai frumoasă amintire de Crăciun | laurastifter | Craciunul - Nasterea Domnului | 4 | 25.12.2011 18:22:36 |
| Crestinismul lui Eminescu | Daniel777 | Biserica Ortodoxa Romana | 29 | 30.01.2010 16:38:33 |
| EMINESCU | Gratiela20 | Generalitati | 0 | 21.03.2008 13:41:45 |
|
|