Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.01.2009, 05:45:11
patinina34's Avatar
patinina34 patinina34 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.11.2008
Locație: peste oceane si peste mari
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru patinina34
Implicit

Citat:
În prealabil postat de EugeniaG Vezi mesajul
huum...mi-am primit in sfarsit raspunsuri la intrebarile pe care le aveam... da, am vorbit cu duhovnicul meu si la un moment dat mi-au dat lacrimile: " daca treci dincolo esti pierduta, esti pierduta in veci, nici preotii rusi nu mai cununa acum 2 persoane de natii diferite, botezul tau se pune , ala e valabil, ca sa te spovedesti, spovedania de la 7 ani , trebuie sa treci pe Testamentul Nou si pentru asta trebuie sa-ti fac Mirungerea , iti gasesc eu un nas de rit nou si pe urma vei face si spovedania , si divortezi, ca nu e pacat deloc, nu, nu , nu e nici un pacat, nu, tu esti o fata buna"

what? si divortez si imi trebuie Mirungerea pentru a ma spovedi " pe bune" ... complicat cum mi-a spus si parintele, dar trebuie...huuummm...
Incearca si in alt aparte, nu te da batuita.
Mergi la mai multi preoti, poate e o idee, nu zic ca e asa, insa eu as incerca si alti preoti.
Nimeni nu ar trebui sa te casatoreasca si apoi sa te divorteze, doar sa te casatoreasca si bunul Dumnezeu sa-ti dea binecuvantarea.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Busuiocul in ortodoxism patinina34 Generalitati 9 07.06.2009 09:29:19
Psihologie sau Ortodoxism C-tin Teologie si Stiinta 93 10.04.2008 13:58:36
casatorie cu ortodox de stil vechi doca Nunta 1 31.01.2008 15:06:59
Nunta ortodox rit nou cu ortodox rit vechi Lumi79 Nunta 2 05.01.2007 14:05:29