Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.12.2008, 22:12:40
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
Din postarile ei in acest subiect reiese ca nu prea crede si se indoieste si de Dumnezeu..se indreapta spre ateism...Eu totusi nu inteleg cum de crezi in Dumnezeu dar nu crezi in cuvantul lui,in Iisus Hristos,in Apocalipsa etc.Inseamna ca nu crede in Dumnezeu sau crede in alt dumnezeu .
Discutia noastra nu prea are legatura cu numele topicului dar,am putea parafraza spunand"mare este gradina Ta Doamne!!!!"Iata un fragment dintr-un articol din "Formula AS" a Prof.dr Florin Tudose
[SIZE=3]"Va pot repovesti un mit folcloric,in care se vorbeste despre un roman,Manole care impreuna cu zece mesteri mari face sacrificii uriase pentru a-si duce la bun sfarsit proiectul:o biserica cum n-a mai fost.[/SIZE]
[SIZE=3]Comanditarul,Negru Voda,venit sa preia lucrarea ,il intreaba daca ar putea sa faca un lucru si mai grandios.Raspunsul pozitiv al marelui mester va fi urmat de o atitudine pe care ,din pacate de sute de ani nu putem s-o depasim; luati-i scara! [/SIZE]
[SIZE=3]Manole va plati cu viata talentul,curajul,si sacrificiul de a duce la bun sfarsit o opera,de a deveni un mare maestru intr-un domeniu.[/SIZE]
[SIZE=3]La fel vor pati Caragiale,Eminescu,Brancusi,Ionescu,Paulescu,Eliad e,Emil Palade,si aceste sunt primele nume care imi trec prin minte,dintr-o lista de cateva sute de mii de romani[/SIZE][SIZE=2]"...[/SIZE]si as adauga poate.... si al Silviei
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Slava maicii domnului patricia2006 Generalitati 6 05.07.2012 16:21:19
Romania,gradina Maicii Domnului modele Generalitati 40 03.12.2009 16:36:00
Brîul Maicii Domnului adus in Romania Iustin32 Generalitati 0 16.05.2008 11:01:12
Braul Maicii Domnului in Romania Christiana Stiri, actualitati, anunturi 3 08.05.2008 10:32:52
Acatistul MAICII DOMNULUI cristiboss56 Rugaciuni 6 08.12.2007 05:04:38