Citat:
În prealabil postat de EDI
goldfinger17 iti multumesc pentru cele ce mi-ai scris.Totusi vreau sa-ti spun ceva(desi am spus ca nu o sa fac cunoscut),am intrebat mai multi preoti cum era si normal primul la care am fost mi-a spus ca si tine ca a fost diavolul altul actualul meu duhovnic mi-a spus la fel dar cu mentiunea ca si Mantuitorului nostru tot diavolul i-a spus ca va fi Judecatorul lumii si asa a si fost,in plus de asta eu inainte de a mi se arata lumina nu mergeam la biserica nu tineam post acum merg aproape in fiecare duminica la biserica tin post ma spovedesc si impartasesc iau anafora si agheasma ma miruiesc etc.
|
frate cum spune si Traditie1 ca sa ti se fi aratat asta si sa vina Duhul lui Dumnezeu asupra ta ar fi trebuit sa duci o viata de sfant...Nu ma pricep eu la treburile astea dar iti spun cum stiu si eu.Cel mai probabil inainte duceai o viata nu tocmai crestineasca...diavolul te-a remarcat ca te-ai departat de la el si ca te-ai intors spre Hristos si inca incearca sa gaseasca o bresa ca sa te faca sa te intorci la el.Fii tare si sa nu te amagesti cu asa mandrie!:) Daca sa presupunem ca ar fi ceva desi e cam imposibil,lumina pe care o vezi iti va vorbi si iti va spune ca e trimisul lui Dumnezeu facandu-se cunoscut ca e de la Dumnezeu prin semnul Sfintei Cruci. Incearca sa uiti sau sa nu mai bagi in seama gandul ala.Uite daca vrei baga id-ul asta in lista ta : lucian_cazacu -pe mine m-a ajutat mult omul acesta desi nu o stie.Datorita lui m-am intors la Domnul. Sanatate si sarbatori fericite intru Domnul!