Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Intamplari adevarate

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.12.2008, 18:43:44
goldfinger17 goldfinger17 is offline
Banned

Data înregistrării: 05.06.2008
Locație: Craiova,Dolj,Romania
Red face

Citat:
În prealabil postat de EDI Vezi mesajul
goldfinger17 iti multumesc pentru cele ce mi-ai scris.Totusi vreau sa-ti spun ceva(desi am spus ca nu o sa fac cunoscut),am intrebat mai multi preoti cum era si normal primul la care am fost mi-a spus ca si tine ca a fost diavolul altul actualul meu duhovnic mi-a spus la fel dar cu mentiunea ca si Mantuitorului nostru tot diavolul i-a spus ca va fi Judecatorul lumii si asa a si fost,in plus de asta eu inainte de a mi se arata lumina nu mergeam la biserica nu tineam post acum merg aproape in fiecare duminica la biserica tin post ma spovedesc si impartasesc iau anafora si agheasma ma miruiesc etc.

frate cum spune si Traditie1 ca sa ti se fi aratat asta si sa vina Duhul lui Dumnezeu asupra ta ar fi trebuit sa duci o viata de sfant...Nu ma pricep eu la treburile astea dar iti spun cum stiu si eu.Cel mai probabil inainte duceai o viata nu tocmai crestineasca...diavolul te-a remarcat ca te-ai departat de la el si ca te-ai intors spre Hristos si inca incearca sa gaseasca o bresa ca sa te faca sa te intorci la el.Fii tare si sa nu te amagesti cu asa mandrie!:) Daca sa presupunem ca ar fi ceva desi e cam imposibil,lumina pe care o vezi iti va vorbi si iti va spune ca e trimisul lui Dumnezeu facandu-se cunoscut ca e de la Dumnezeu prin semnul Sfintei Cruci. Incearca sa uiti sau sa nu mai bagi in seama gandul ala.Uite daca vrei baga id-ul asta in lista ta : lucian_cazacu -pe mine m-a ajutat mult omul acesta desi nu o stie.Datorita lui m-am intors la Domnul. Sanatate si sarbatori fericite intru Domnul!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Din minune in minune,Cristian vrea sa devina preot. tigerAvalo9 Intamplari adevarate 4 20.12.2012 12:22:21
Minune!!! camy_d Despre Biserica Ortodoxa in general 187 19.12.2012 18:02:23
minune mare patricia2006 Generalitati 5 12.09.2012 09:25:11
O minune minunata! icamilin Intamplari adevarate 3 27.09.2010 11:23:12
Minune la Iasi!!! BogdanF2 Generalitati 31 23.03.2010 12:25:12