Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.11.2008, 19:48:56
sofiaiuga's Avatar
sofiaiuga sofiaiuga is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2007
Religia: Ortodox
Implicit

DESPRE ARCA LUI NOE ea este deja descoperita pe muntele ararat,se vede acolo!!chiar sa nu credem in semnele pe care Dumnezeu ni le-a lasat cu voia LUI ,spre binele nostru ca noi sa credem si la timpul potrivit sa scapam de urgia ce va sa vina peste pamint.Eu am luna aceasta in pelerinaj ij tara Sfinta si am scris si la pelerinaje la locuri sfinte impresiile mele. CEL MAI MULT M-A IMPRESIONAT CIND AM IESIT DIN BISERICA NATUNILOR SI AM PRIVIT JOS IN FATA VALEA LUI IOSAFAT UNDE DUMNEZEU VA JUDECA LUMEA ,IAR PESTE DRUM POARTA DE AUR ,CARE DUPA INTRAREA DOMNULUI IN IERUSALEM DE FLORII ,S-A INCHIS SI NU SE MAI DESCHIDE DECIT LA A DOUA VENIRWE LA JUDECATA DE APOI.Si arabii si evreii,care stim ca cei mai multi nu sint crestini STIU CA IN VALEA LUI IOSAFAT DIMNEZEU VA JUDECA LUMEA SI ISI TIN LOC DE VECI ACOLO ,CACI IN ACEASTA VALE SINT CIMITIRE ,pt a fi primii la judecata!Atunci cu atit mai mult noi crestinii.Daca mergeti in IERUSALEM SI PRIVITI ACEASTA POARTA DINSPRE GRADINA GHETIMANI ,NU VA MAI INDOITI DE REALITATEA JUDECATII DE APOI.Ne place sau nu asta se va intimpla!
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
121212-sfarsitul lumii vsovivivi Generalitati 379 16.01.2013 13:43:48
Proorocia Cuviosului Kuksa al Odesei despre sfarsitul lumii dumitrucelmare2000 Generalitati 15 20.04.2011 15:51:44
sfarsitul lumii costi21 Din Noul Testament 23 07.09.2009 16:53:57
Vine sfarsitul lumii? mihailt Generalitati 71 10.04.2009 22:04:53