![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Visul cu preotii de mai spus vine la o saptamana dupa ce am avut un alt vis in care am primit ca dar un cal tanar de culoare alba, insa a trebuit sa demonstrez ca sunt vrednic pentru a fi in compania acestui cal, iar ca raspuns, i-am oferit un castron de lapte de vaca, acesta a primit darul meu si asa mi-a acceptat prietenia. Stiu ca Sfantul Duh este cel care ofera daruri spirituale. Foarte multe vise, problema e talcuirea lor care ma depaseste, si mai mult ma depaseste faptul ca eu un om simplu, cu foarte multe greseli de-a lungul vietii, am astfel de experiente. Eu, ce sa zic despre mine, nascut, botezat si crescut ca ortodox insa eu singur l-am cautat pe Dumnezeu in scripturi si in toate religiile lumii dar tot la Hristos m-am intors, adica eu strig catre Hristos prin visele mele pentru ca stiu ca la El se gasesc toate raspunsurile. Acum cateva luni, fiind in spital ( pancreatita, efecte secundare la ce am patit anul trecut ), aproape sa mor, ma trezesc plutind deasupra corpului si vad o femeie imbracata in haine similare cu cele afisate in filmele despre Hristos, cum toarna dintr-un ulcior, ulei peste capul meu, ma trezesc imediat avand un fel de cunoastere interioara ca voi fi bine, si asa a si fost, m-am simtit din ce in ce mai bine. Anul trecut, datorita acestui virus, am ajuns intr-o stare foarte precara, deabia respiram, stand in pat si ascultand niste muzica linistitoare, m-am trezit dintr-o data parca intr-o alta lume de lumina. In fata mea se afla o sfera mare din lumina aurie, arata precum Soarele. Sfera asta emitea lumina aurie in toate directiile, am simtit un sentiment profund de Pace si Iubire cum n-am simtit niciodata si dintr-o data m-am trezit. Pot continua mult si bine, foarte multe experiente... dar daca nu le inteleg.. adica le inteleg dar la un nivel superficial.. |
|