În prealabil postat de dobrin7m
Antonia, 666 nu sunt doar trei cifre si atat. A interpreta asa e eronat plus ca ar fi prea usor. Prea simplu, insa toate sunt simboluri in Apocalipsa.
Ei bine iata ca sunt si parinti duhovnici care spun ca acestea de fapt sunt trei pacate ce cuprind omenirea ca o plaga , in vremurile de pe urma: ura, desfraul si erezia.
Ne certam intre noi, iar "ei" chiar au dreptate sa spuna ca suntem inapoiati. \Caci ne certam degeaba. Indiferent de solutiile adoptate, sistemul este acelasi, deci sunt solutii din "interior", care nu schimba sistemul.
Sigur, nu acceptam cipuri in corp, insa ei deja ne controleaza sanatatea si viata. Si stiu bine ce spun.
Sfatul meu: faceti tot posibilul sa aveti un petic de pamant pentru a cultiva hrana naturala, strangeti un banut pentru sanatate (un medic privat, etc) si incercati sa dati date despre voi, cat mai putine, pe cat posibil, care ajung in sistemul lor.
Ieri telefonul meu m-a anuntat: se conecteaza GPS , plecati la munca, confirmati adresa de domiciliu (si era adresa exacta neintrodusa de mine si ora la care plec la munca).
Supermarketul de la care ma aprovizionez ne-a eliberat carduri de fidelitate, cu puncte bonus ce se transforma in bani, cu adresa exacta, numele, varsta. \din 6 in 6 luni face survey unde cere date amanuntite despre bunuri detinute, asigurari, membrii familie etc pentru imbunatatirea ofertelor. Stiu exact ce mananci, cat mananci si cum iti petreci timpul. cateva luni m-au bombardat cu bonusuri in bani daca accept invitatiile lor. Unde? spectacole rock, distractie in baruri si restaurante, produse de machiaj, bautura, etc. fireste am refuzat consecutiv. Ei stiu acum ca nu servesc aceste oferte. Au venit apoi cu oferte de credite bancare, pe care le-am refuzat din nou.
Si interesant, acum 3 luni, cand am ajuns la urgenta cu o problema medicala, dupa ce am fost primita si pusa sub medicatie, la 5 minute au venit si m-au dat afara. Desi platesc taxe aici de 3 ani. Initial nu au stiut cine sunt si apoi au cautat in sistem. Un medic m- a intrebat: de ce ati refuzat acum un an oferta noastra de rezolvare a sanatatii dvs? (am refuzat pentru ca era contrar credintei mele). Am fost in tara , ei bine, englezii in 2 ani mi-au dat diagnostic complet eronat si tratament complet gresit. Neintentionat, greseala, 2 ani? Medicul in Romania mi-a spus simplu: doamna, nu au vrut sa vada corect nu ca nu au stiut.
Atentie la acest sistem. Nu refuzuri in cadrul sistemului e nevoie ci de schimbarea sistemului , asta e nevoie.
Intrebare: daca conducatorii sistemului ar fi buni crestini, iubitori de Hristos, curati cu inima, urmand Legea Domnului ar mai fi o problema cardurile in cauza? Sau centralizarea? daca ar cauta sa stopeze infractionalitatea si pacatul?
Priviti organizarea unei manastiri si aveti raspunsul.
|