![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Cum stii ca doi oameni sunt indragostiti?
“Indragostitii se uita tot timpul unul la altul si mancarea lor se raceste. Altor oameni le pasa mai mult de mancare” – Andruta, 8 ani “Dintr-o data, le place sa se duca la cinema ca sa poata sa stea unul langa altul in intuneric” – Diana, 8 ani “Daca baiatul pune mana pe nota de plata, inseamna c-o iubeste” – Ionut, 10 ani “Se iubesc daca unul comanda un desert in flacari. Le place sa comande asa fiindca asa este si inima lor – in flacari” – Corina, 9 ani Copiii dau sfaturi: cum sa cuceresti pe cineva? “Daca vrei sa te iubeasca cineva care nu e din familia ta, nu strica sa fii frumos” – Anita, 8 ani “Cand vrei sa cuceresti pe cineva, spune-i ca ai un lant de magazine de bomboane” – Adina, 6 ani “Trebuie sa strigi tare de tot ca o iubesti… chiar daca parintii ei sunt langa ea” – Manuel, 8 ani “Nu trebuie sa ai adidasi verzi care sa miroasa a picioare. O sa-i atragi atentia, dar atentia nu e acelasi lucru cu iubirea” – Lucian, 9 ani “Ca sa cuceresti o fata, trebuie sa o scoti in oras sa manance. Si sa-i dai ceva ce-i place sa manance. De exemplu, cartofi prajiti, mie-mi plac foarte mult” – Cristi, 9 ani |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|