![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Vrei sa vorbim de duh patristic? Intr-o zi chiar ascultam la radio-Trinitas cum un preot i-a dat unei credincioase un sfat, in timp ce era la scaunul spovedaniei, iar dupa ce si-a dat jos vesmintele sfinte, in timp ce ieseau din biserica, i-a dat sfatul exact pe dos! Asta e duhul patristic de care vorbesti? Maica Siluana se roaga mult si este "tunsa" in monahism... Ce vorbim noi aici, despre tigari? Vasile Danion... cand a fost la mine in oras, numai in duh patristic nu era, ca sminteala lui mi-a dat bataie de cap pentru cateva luni... Am colindat pe la multe manastiri sa ma lamuresc... Ce fel de duh partistic, daca s-au lepadat de el cei de la care sustinea ca are "dezlegare"? Despre nebunie, ia seama, nu te incapatana, ca nu esti constient in ce "arena" te afli... Eu nu-ti cer versete, ci intelepciune. Daca o ai, vorbesti, daca nu inca, asculta si ia aminte. Multi de aici au trait ortodoxia mai mult decat au invatat-o din carti (fratele Zaharia, fratele Costel, fratele Cristian)... Ne-am lovit cu capul de pragul de sus ca n-ai tu zile de scoala pastorala, cate cucuie avem noi!... Frustrarea nu-ti era tie adresata, dar asa esti tu, iei din zbor orice idee, ca si cum ai fi singurul care scrii pe-aici! Si nu, n-am vorbit minunat! Dimpotriva, am vorbit groaznic de prost, din moment ce nu pot sa dau rod!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc) Last edited by Mosh-Neagu; 27.01.2014 at 03:35:23. |
|
|