Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Despre Forum > Reguli generale de utilizare a forumului

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.09.2013, 20:47:42
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cezar_ioan Vezi mesajul
Iartă-mă și tu,
însă nu cred că e folositor și nici realist să faci abstracție de profesia mea.
Nu e folositor, întrucât bune sunt, cele ale psihologilor, în multe situații de viață. Cei care au lucrat în domeniu, ca psi ori ca și clienți, pot depune mărturie pe larg. Au și făcut-o, dealtfel.
Promite-mi ca nu te superi daca te rog sa te detasezi putin de profesia ta cand intri pe forum. La fel fac si eu. Tinem seama de specificul forumului.

Am cunoscut doua studente la psihologie... E trist ca in acest domeniu atat de sensibil se lasa atata loc arbitariului pe diverse planuri (personal, concepte, practici).

Nu spun ca nu exista oameni bine intentionati care isi ajuta cu adevarat semenii. E riscant sa mergi la psiholog la intamplare, asta observi si tu.

Ar mai fi o problema legata de scaderea nivelului vietii duhovnicesti. Iisus ne invata sa ne luam crucea (vietii) si sa-L urmam, sfintii ne invata sa obtinem maximum de avantaje duhovnicesti din orice ispita. Psihologul ne invata sa incercam cumva sa evitam crucea, sa fugim de ea. Aici e loc de comentarii.

Atunci cand infiintez un topic, ma gandesc daca problema respectiva e de interes general sau individual. Daca ma priveste doar pe mine, atunci alerg la rugaciune si Dumnezeu imi ofera raspunsul. De aceea Ii multumesc pentru toate: pentru bucurii si pentru necazuri, pentru prieteni si pentru dusmani, pentru castig si pentru paguba, pentru sanatate si pentru boala, caci toate spre mantuire mi le-a daruit.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare