![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Eu am dat acelasi exemplu ca si el, un trend negativ, daca il extinzi pe o perioada lunga, poti ajunge la ce cifre doresti. Problema este ca in realitate, pe termen lung, se pot intampla lucruri care sa strice predictiile, de asta s-o si rusinat nitel cand o venit cu cifra aia matusalemica. Asta dupa un calcul omenesc, dar din alta perspectiva te-ai gandit? Citat:
a-l scoate in evidenta. Si inca o data, nu e neaparat un lucru rau, trecand de perioada asta cu deficitul la fondul de pensii, probabil in 20-30 ani se va reglementa treaba. Nu mai avem industrie, nu avem agricultura, pentru ce sa tinem cu dintii de niste cifre? A, poate ca sa invadam pe cei care ne-au lasat fara lucru acasa, asta da - dar nu sunt ei singurii vinovati, in primul rand noi suntem, ca ne-am invatat comozi, condusi, prea increzatori, etc. Citat:
Cred ca sunt tari unde declinul demografic al populatiei indigene este compensat prin imigratie. Apropo: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...on_growth_rate
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Iarasi cipuri si biometrice | BogdanF2 | Generalitati | 71 | 24.02.2017 07:53:45 |
Tiganii. Care este atitudinea noastra fata de ei? | romandragut | Generalitati | 291 | 20.12.2013 07:33:02 |
Tiganii, eterna plaga romaneasca !!! | guardian knight | Generalitati | 20 | 30.08.2012 23:00:28 |
Imaginea ideala a femeii laice in biserica | sophia | Tinuta in Biserica | 55 | 22.01.2012 06:11:46 |
Ganduri ...iarasi | 14carol06 | Generalitati | 1 | 06.02.2009 17:14:58 |
|