![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Mi se pare un indemn foarte folositor.
La noi la biserica, mai ales dupa parastase, ramane foarte multa mizerie, ceara pe jos, resturi de lumanari, pahare de plastic. Femeia de serviciu e mereu suparata ca trebuie sa curete atata mizerie. Dupa slujbe, se mai gasesc persoane care mai curata icoanele, racla... Insa adevarul e ca daca fiecare ar fi mai atent si nu ar face mizerie pe unde trece nu ar mai fi nevoie de voluntari! Din pacate, multi nu mai privesc dimensiunea sacra a bisericii, ci vad mai degraba componenta ei sociala, de loc public. Iar in locurile publice e jale la capitolul curatenie, desi cosul de gunoi este alaturi! Tine de educatie. Imi tot propun ca intr-o zi, cand mai ajung la metro, sa adun toate cartelele aruncate oriunde, numai in cosul de gunoi nu. Am stat eu si am cugetat ca asta e o metoda mai buna decat sa faci observatie oamenilor.
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre Canoanele Bisericii, reguli de organizare | spre_rasarit | Dogmatica | 2 | 18.02.2012 23:45:39 |
,Invatatura ortodoxa a Sfintilor Parinti ai Bisericii ortodoxe despre faptele bune" | dobrin7m | Spiritualitatea ortodoxa | 138 | 21.09.2011 23:31:23 |
Sfintii Parinti ai Bisericii Ortodoxe despre impartasirea cu ereticii | paradosis | Despre Biserica Ortodoxa in general | 14 | 26.01.2011 01:11:47 |
Centru pt ingrijirea copiilor la Gogosaru, Giurgiu | fllorina | Umanitare | 3 | 28.09.2008 03:24:24 |
Despre tainele Bisericii Ortodoxe | strajeru | Secte si culte | 0 | 26.11.2007 01:39:33 |
|