![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Am mai intrebat, si voi mai intreba: am lansat chestiunea abstinentei, cerând răspunsuri în primul rând de la soți și soții care se întâlnesc în viața personală cu această problemă. Am primit deja câteva răspunsuri, nu voi menționa nume. Dar există și intervenții care degenerează uneori în polemici personale, și-mi fac oricum impresia că provin de la persoane care nu sunt direct atinse de problema abstinenței sexuale din cadrul căsătoriei. Când am întrebat în privat o persoană care răspunde pe acest forum, dacă este căsătorită și are copii, nu mi-a răspuns. Aș fi dorit să aflu dacă ceea ce spune vine din teorie, sau izvorăște din trăirea practică a credinței. Asta este, nu am primit un răspuns care ar fi fost important în sine, și nu ar fi încălcat (zic eu, deloc) intimitatea.
|
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poate deveni abstinenta o problema? | teodoraianys | Generalitati | 110 | 21.09.2013 20:09:21 |
Cine da lui isi da, cine face lui isi face | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 11.10.2011 13:18:21 |
Cine poate face o religie unica pe tot pamintul?? | Mihai36 | Generalitati | 14 | 28.07.2011 19:42:24 |
Educație sexuală în școli iar | Iustin32 | Generalitati | 21 | 28.09.2009 21:30:02 |
|