Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.09.2012, 20:55:30
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Talking

Citat:
În prealabil postat de The_Fallen Vezi mesajul

- preotii n-au salvat niciodata pe nimeni, insa toata lumea se roaga la ei si le acorda incredere. Medicii, in schimb, salveaza in fiecare zi mii de oameni, insa toata lumea ii injura.
A spune ca preotii n-au salvat niciodata pe nimeni e minciuna. Eu cunosc cel putin un preot care a salvat pe cinea:

Am o prietena care a nascut o fetita. Cand fetita avea aproape un an a mers cu ea la locul ei de munca sa-si ia o adeverinta. Ea lucra (si lucreaza) la o firma de proiectare drumuri si poduri. A stat putin intre colegi si din greseala a scapat fetita din ochi. In colturile acelui birou era pus grau otravit pentru soareci. In clipa de neatentie fetita a luat un bob de grau de pe jos si l-a pus in gura. Mama a observat si evident ca a mers imediat la doctor. Din pacate nimic nu a mers bine. Cu toate spalaturile, dieta si tratamentele aplicate fetita voma si avea scaunul cu sange. In urma acestei intimplari s-a imbolnavit si sotul prietenei mele. Era fara putere, fara vlaga si nu era capabil nici de cele mai mici lucruri. S-au scurs asa cateva luni pana cand le-a venit gandul cel bun si au mers la preot. Au ajuns la biserica iar in curtea bisericii s-au intilnit cu un preot batran, venit acolo in vizita. S-au dus la el cu copilul si i-au spus problema. Acest preot a facut o scurta rugaciune asupra copilului si i-au trimis in biserica sa multumeasc Domnului. Dupa toate astea au mers acasa si deja din acea zi fetita a inceput sa manance hrana solida si nu a mai sangerat niciodata.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Altă Evanghelie Carmen FUNIERU Despre Sfanta Scriptura 17 04.02.2014 15:53:19
Sf Petru,din perspectiva ortodoxa Ioana-Andreea Biserica Romano-Catolica 9 14.02.2013 21:41:32
Spovedania - perspectiva repetitiva Nicador Generalitati 14 25.01.2011 14:21:12
Perspectiva crestin asupra sportului.. florinbrasov0 Generalitati 16 26.03.2009 12:45:09
Perspectiva Crestina danyel Generalitati 0 26.05.2007 01:01:06