Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.08.2012, 18:05:54
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Părintele Adrian Făgețeanu- „În închisoare am fost cel mai aproape de Dumnezeu”

"...Imi amintesc ca la Aiud imi facusem un calendar pe degete, dupa metoda Gauss. Am calculat data Pastelui si mi-am dat seama ca era exact in acea noapte. Fara sa ma mai gandesc la urmari, am inceput sa strig: „Hristos a inviat!” si imediat din toate celulele a inceput sa razbata spre cer cantarea cea minunata: „Hristos a inviat din morti cu moartea pre moarte calcand si celor din morminte viata daruindu-le!”.
Rasuna Aiudul de chemarea sperantei, de strigatul nostru de bucurie, spre disperarea gardienilor, care credeau ca am inceput o revolta. Alergau nebuneste prin curte si trageau focuri de avertisment, dadeau telefoane si cereau intariri. Erau speriati de glasurile noastre reunite, de forta spirituala a credintei, pe care nici o fereastra zabrelita nu o poate opri."
Reply With Quote

Tags
pitesti, reeducare

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Eugen Turcanu, calaul de la Pitesti Stefan Ghioc Intrebari utilizatori 2 07.10.2011 10:58:37
Cine este din orasul Pitesti? David Andrei Intrebari utilizatori 1 15.08.2010 23:31:40
Asociatia PRO FILIIS - Pitesti, 8 iunie Laurentiu Stiri, actualitati, anunturi 0 07.06.2008 23:06:20