Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.08.2012, 13:21:24
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Va rog sa ma iertati , sunt destul de ingramadit in IT , si pt. asta pun urmatoarea intrebare :

daca dupa net iei Kasperski internet-security si la un moment dat trebuie tocmai sa te deconectezi (chiar inainte de a incepe instalarea) ce treaba mai faci ? Ce mai iei de pe net ?
-deci Kasperski internet-security nu e gratis,el poate fii descarcat oficial,legal de pe sit-ul producatorului si testat 30 de zile
-link-ul pe care l-am pus eu face trimitere la o arhiva in care se gaseste si antivirusul dar si key/"licente" pe care le-am luat de pe torente;deci pt ca se face o instalare ilegala trebuie sa ne deconectam de la net pentru a pacali servarul producatorului,si se instaleaza acele key-uri,chei de activare care sunt hack-uite sa zic asa
-deci cine vrea sa fie in legalitate sa nu faca asa ceva,mai bine isi instaleaza un antivirus gratuit,sau daca are windows seven original isi poate instala gratuit Microsoft Security Essentials
-acele chei de activare care sunt in arhiva rar au fost blocate de cei de la kaspersky,am verificat eu,poate se gasesc altele noi pe torente,pentru doritori
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare