![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc de raspuns.
Intrebarea mea era alta: daca la spovedanie este dezlegat pacatul si deci este iertat dar acea persoana nu iarta la randul ei, cum se aplica atunci versetele: "12. Si ne iarta noua gresealele noastre, precum si noi iertam gresitilor nostri; [...] 14. Ca de veti ierta oamenilor gresealele lor, ierta-va si voua Tatal vostru Cel ceresc; 15. Iar de nu veti ierta oamenilor gresealele lor, nici Tatal vostru nu va va ierta gresealele voastre." (Matei, cap 6) ? Aceste versete sunt anulate prin spovedanie? Si mai sunt si altele asemanatoare ca de exemplu sa nu ducem ofranda noastra la Altar inainte de a ne fi impacat cu dusmanii nostrii. Citind cele de la evrei, am regasit in practica lor aplicrea acestor versete. La noi cum se aplica daca spovedania la preot sterge pacatul fara ca persoana in cauza sa fi iertat la randul ei si sa se fi impacat cu dusmanii? Nedumerirea asta am avut-o mereu si cel putin pana acum nu i-am gasit explicatie in Ortodoxie. Am gasit o singura explicatie pe un site care nu era ortodox, si care se imbina perfect cu tot restul, dar nu o sa o dau aici, ca iar imi primesc ceva pietre. Multumesc de raspuns! Last edited by Adrianna; 29.06.2012 at 14:44:54. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Copiii nascuti prematur trebuie botezati si preotul trebuie chemat | spre_rasarit | Botezul | 3 | 08.04.2011 19:23:54 |
Cum si de ce trebuie sa iertam..?? | ladyanda | Generalitati | 9 | 05.12.2010 20:32:17 |
Despre ura.. Cum iertam celui ce ne uraste si e greseste | ionut12 | Generalitati | 0 | 28.09.2010 23:46:17 |
imi trebuie raspuns | icer82 | Generalitati | 1 | 24.02.2010 16:02:14 |
Imi trebuie o lamurire | luminitam | Generalitati | 10 | 14.07.2009 21:42:06 |
|