Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Slujbele Bisericii Ortodoxe > Tinuta in Biserica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.12.2011, 06:32:42
Laura19
Guest

Implicit

Du-te nespalat pe corp , cu parul nesamponat de vreo 2 luni, cu dintii neperiati de au facut scut de protectie la scoala ori la facultate si sa vezi reactia colegilor si a profesorilor. @.@ Plus ca in regulile din incinta scolii este inclusa si igiena, din respect fata de colegi si cadrul didactic. Banuiesc ca asta se aplica si la servici. Duhovnicul meu mi-a spus ca nu e de acord cu cei care nu se spala si miros a transpiratie pe motiv de credinta si asa.

Am avut si eu in RO doua colege care erau certate cu apa si veneau la scoala de parca erau tiganci de la coltul magazinului, si nu erau prea iubite si admirate. Chiar ne-am vorbit sa le facem cadou de Mos Craciun o sticla de apa calda si un sapun. Nici nu puteai sta langa ele, iti cadea parul din nas. Si le-am si atras atentie de cateva ori, dar minunea a tinut 3 zile @.@

Mi se pare absurd sa te speli si sa stai neingrijit. Dar asta e parerea mea, iertare daca gresesc.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
spalam miercurea si vinerea? steliana-steli Postul 2 12.08.2011 11:18:29
Copiii nascuti prematur trebuie botezati si preotul trebuie chemat spre_rasarit Botezul 3 08.04.2011 19:23:54
Oare de ce? romi2000 Din Vechiul Testament 10 02.06.2010 14:00:43
oare.. ioanhodean Mari Duhovnici si predicile lor 10 22.07.2008 11:32:27